Topic Resolution: Resolved
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #19598 |

    Hi,

    In my firefox error console, these are the errors that I seen.

    “NetworkError: 404 Not Found – http://magichour.photo/wp-content/themes/alora/fonts/icomoon/icomoon.woff?s7tgwp
    “NetworkError: 404 Not Found – http://magichour.photo/wp-content/themes/alora/fonts/fontawesome/fontawesome-webfont.woff2?v=4.3.0
    “NetworkError: 404 Not Found – http://magichour.photo/wp-content/themes/alora/fonts/fontawesome/fontawesome-webfont.woff?v=4.3.0
    fontawe…v=4.3.0

    Please see screenshot. http://prntscr.com/80ll5n

    The urls are correct. There is no :80 within url.

    I can see from your response headers that you are using Microsoft Server.

    Content-Length
    103
    Content-Type
    text/html
    Date
    Tue, 04 Aug 2015 04:36:59 GMT
    Server
    Microsoft-IIS/8.0
    X-Powered-By
    ASP.NET

    Sorry, I never used Microsoft Server and does not know how it works.
    In Apache server, there is chmod, whereby you can change the folder permission.
    Perhaps in Microsoft server there is something similar?
    Perhaps the folder permission of your fonts folder or somewhere down the line is wrong?

    Sorry, that’s all I can help on this issue, because I have got no knowledge with Microsoft Server.

    Thanks!

    Michael Chmilar
    Spectator
    Post count: 3
    Been thanked: 0 times
    #19636 |

    It seems that Microsoft IIS does not like to serve http requests from folders/directories that do not contain some kind of web page. My solution is to add a simple index.php file to themes/alora/fonts and the subfolders under it:

    I am no longer getting error messages in the log that refer to files located in these folders.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
You must be logged in to reply to this topic.