• Creator
    Topic
  • #8578

    Martin Diehl
    Spectator

    Hello

    I use content_boxes layout=”icon-on-top”, but after the update I see the circle, but no icon.

    What is wrong?

    Regards Martin

Viewing 3 replies - 11 through 13 (of 13 total)
Replies
  • Alok Maheshwari
    Spectator
    Post count: 303
    #10365 |

    Changed the css to

    Code:
    .mobile-nav-holder .mobile-selector, .mobile-topnav-holder .mobile-selector,#mobile-nav { background-color: #3399CC!important; }

    The submenu text is not readable. Will find the css for that also. Btw can you please list out all the issues so that I can go through them easily.

    Martin Diehl
    Spectator
    Post count: 6
    #10375 |

    Hello Alok,

    here more issues I found.

    Let’s start with “alora: Social Links”. I use this widget in “Footer Widget 3” with color scheme “Light”, but this have no effect.
    Some times on desktop and always on smartphone the icons don’t show up. This problem exists in version 2.0 and 2.5. Here a screen shoots from my smartphone:
    screen1-e1408814925608.png

    I set in “Theme Options / Portfolio” the new option “Social Sharing Box”. On smartphone also no icons:
    screen-3-e1408815118783.png

    The same if I use the Shortcode “Sharing Box” in version 2.0 and 2.5
    Maybe shortcode ‘Social Links” have the same problem. I don’t need it and tested it.
    screen-4-e1408815083555.png

    And now a feature wishes for the next version. If I add a portfolio, I can hide with the option “Show Project Details “ the details , but in this case the “Project” button also don’t show up. Is it possible to hide the details and show up the button?
    The next issue depends also the portfolio. I set the portfolio option “Width (Content Columns for Featured Image” to “Half Width” and on a smartphone I get this view:
    screen2-e1408815180594.png

    You can reproduce this effect in version 2.0 and 2.5 on a desktop too.

    Regards

    Martin

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2647
Viewing 3 replies - 11 through 13 (of 13 total)

The topic ‘After theupdate from 2.0 to 2.5 I have no icons in the contentboxes anymore’ is closed to new replies.