• Creator
    Topic
  • #16210

    Dominik Albrech
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Hi there,
    I just deinstalled the plugin “sharebar” (which has nothing to do with your theme or with thumbnails in general). Since then, the thumbnails from blog-posts aren’t shown anymore on my static homepage (domibility.de/blog). I use the blog shortcode to show the blog-posts but there thumbnails are also enabled.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #16218 |

    be sure to have correctly set the shortcode and the featured images

    Dominik Albrech
    Spectator
    Post count: 43
    Been thanked: 0 times
    #16239 |

    I am sure πŸ˜‰

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #16243 |

    can you provide your wp admin details in the Private reply, so I will investigate it

    Dominik Albrech
    Spectator
    Post count: 43
    Been thanked: 0 times
    #16309 |
    This reply has been marked as private.
    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #16311 |

    I have seen you are using an older version of alora and the Theme4Press Core plugin. Please update them, then we can proceed further

    Carlos
    Spectator
    Post count: 10
    Been thanked: 0 times
    #17428 |

    My blog post thumbnails are not appearing either. Today I purchased the Evolve+ theme and have been customize it all day. Just can’t get the thumbnails to appear here: http://caemarketing.com/free-marketing-information/

    Oh, and I would love to be able to get rid of the scroll arrows on the client slider (which is also not rotating automatically). Bottom of the home page: http://caemarketing.com/

    Thanks for your help.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #17429 |

    when I checked the page the thumbnails are displaying…is there still the issue? the clients carousel is not auto-rotating….it’s coded for now as it is..to hide the arrows you could use a Custom CSS:

    Carlos
    Spectator
    Post count: 10
    Been thanked: 0 times
    #17437 |

    Thanks Roman, I mean the small thumbnails that are supposed to appear on the right column in the “Recent Articles” box. I believe they’re 50×50 pixels. I have the correct box in the theme options unchecked for the thumbnails to show up.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #17444 |

    you need to enable there the evolve Tabs widget, then it will work πŸ˜‰

    Carlos
    Spectator
    Post count: 10
    Been thanked: 0 times
    #17451 |

    Sweet! That worked like a charm. I figured out how to match the container’s border to match the other ones, but I can’t change the container’s background color to #FFF, like the other widget boxes. Also, how can I change the link colors (inactive and hover) in the evolve tabs widget?

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #17454 |

    please create a new topic as posting in someone’s thread another topic is not allowed..thanks

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
You must be logged in to reply to this topic.