Topic Resolution: Resolved
  • Creator
    Topic
  • #29968

    Harald Röh
    Participant
    Been thanked: 1 time

    Hi,
    I am just setting up a new design using the latest evolve plus theme release
    (see http://bu.gfcev.de/).

    With browser chrome (which is up to date) under windows 7 / 64 bit the breadcrumbs do not work.
    There is no link behind “home” or “Beispiel-Seite”.
    Strangly, with Firefox and IE these breadcrumbs work fine.

    Any idea, what I can do so that breadcrumps will also work for chrome?

    Thanks and best regards,
    Harald

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Replies
  • Daniel Jones
    Moderator
    Post count: 241
    Been thanked: 19 times
    #29970 |

    Hi Harald,

    Thank you for reaching out.

    Hmm, I see the issue. Could mind sharing the login details to your site’s backend so I can take a closer at what could be causing this?

    Let me know.

    Harald Röh
    Participant
    Post count: 33
    Been thanked: 1 time
    #29971 |
    This reply has been marked as private.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #29989 |

    Hi,

    I am not able to see anything wrong with CSS in Chrome developer tools.

    Please try disabling one plugin at a time, and purge your W3 Total Cache’s cache content, clear browser and re-visit your website.
    Do this and see if you are able to find a plugin that has javascript that disabled this link.

    Thank you

    Harald Röh
    Participant
    Post count: 33
    Been thanked: 1 time
    #30010 |

    Hi Denzel,

    I deactivatet ALL plugins (kept only theme4press core, even switched on and off redux framework, restartet chrome browser, cleared all cache/history/cookies) so that only theme evolve plus is active.

    However, breadcrumbs in chrome are still not working (but working fine in firefox and IE).

    It looks like an evolve plus issue (at least under windows 7 / 64 bit).
    Do you know any evovle plus installation under windows 7 / 64 bit with working breadcrumbs?

    Thanks and best regards
    Harald

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #30025 |

    Hi,

    This has nothing to do with Windows.
    I am using Mac and I am also not able to click your breadcrumb link in my Chrome browser.
    But I am able to click the breadcrumb link on my test site in my Chrome browser. My test site’s breadcrumb links are working properly.

    Please tell me how you setup your header.
    I need to be able to replicate your issue on my test site, in order to know if this is a bug.

    I will also need to know if you have done any modification to theme or use child theme to override theme template.

    Thank you.

    Harald Röh
    Participant
    Post count: 33
    Been thanked: 1 time
    #30064 |

    Hi Denzel,

    thanks for the support.
    I think I stressed your theme design a little bit.
    I defined my header by custom css with height 0 and got various problems.
    I now noticed that by increasing header height above 0 the breadcrumbs also worked fine in chrome.
    To minimize my problems, I now decided to adjust my theme design to a narrow header line instead of a right sidebar.
    Therefore this issue is no longer relevant for myself.
    Thanks and best regards
    Harald

    1 user thanked author for this post.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #30071 |

    Hi,

    Thank you for your explanation.
    Glad to know it’s due to your custom css and not a theme bug.

    Best Regards,
    Denzel

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.