• Creator
    Topic
  • #30726

    Tibor Arvai
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Hi there,
    My problem is that Google search consol shows the following problem:
    wp-admin​/pattern_8.png as a 404 code in many pages…
    I do not know what is this coming from.
    My site is:
    https://hatfajasnelkul.com
    Best,
    Tibor

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
Replies
  • Tibor Arvai
    Spectator
    Post count: 10
    Been thanked: 0 times
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3211
    Been thanked: 128 times
    #30732 |

    Hi,

    You are using an old version of Evolve Plus theme.
    Please access your account and download the current version of Evolve Plus theme.
    https://theme4press.com/my-account/

    Do a manual update of your theme.
    https://theme4press.com/docs/theme-installation-update/

    Keep a copy of your current theme before you do an update.

    Thank you

    Tibor Arvai
    Spectator
    Post count: 10
    Been thanked: 0 times
    #30737 |

    Thank you, I’ve done it and it looks different. Th colors also.
    The main page has changed: sliders disappeared for example.
    Really don’t know …
    One wants just a simple site that can be used with a minimal help and get this..
    Next tip?
    Should I restore my “old” theme with the previous errors?

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3211
    Been thanked: 128 times
    #30747 |

    Hi,

    I can see that you had restored back to your “old” version 2.0.1
    I don’t see any 404 error when I view your site in developer console.
    http://image.prntscr.com/image/043d3b180b2c482e816986cacccc28a7.png

    Can’t help without seeing the error.
    Perhaps your google search console is indexing wrongly.
    As far as I know, there is an option in google webmaster tools to remove link, which you can use to prevent it from indexing.

    Thank you

    Tibor Arvai
    Spectator
    Post count: 10
    Been thanked: 0 times
    #30749 |

    Hi,
    I’ve changed for the new theme now.
    So the settins changed, colours changed, the main menu changed. It means I can begin from the beginning..
    It is a bigger problem than the png problem was.
    How can I back the slider?
    Thanks

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3211
    Been thanked: 128 times
    #30750 |

    Hi,

    Your previous theme was more than a year old.
    There has been many changes.
    The slider is a different design now.

    Thank you.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic.