• Creator
    Topic
  • #16077

    Troy Danella
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    I created a Gallery Post with 6 images and I see a shaded box with the following code where the post summary normally is:

    I have a few other posts which are fine on the same page as it is set to show a grid of 6 latest posts.

    Any help would be appreciated.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 20 total)
Replies
  • Troy Danella
    Spectator
    Post count: 14
    Been thanked: 0 times
    #16078 |

    This showing up in my posts slide show using the flex slider in the sidebar widget area as well.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2542
    Been thanked: 29 times
    #16079 |

    Please provide your website url

    Troy Danella
    Spectator
    Post count: 14
    Been thanked: 0 times
    #16087 |

    This site is not live as it is in Development behind 2 DMZ’s so I cant give you a look other then a Screen shot. How do I get you an attachment?

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2542
    Been thanked: 29 times
    #16088 |

    I would need to see a live website….screenshot cannot help either 🙁

    Troy Danella
    Spectator
    Post count: 14
    Been thanked: 0 times
    #16090 |

    Perhaps the output of my apache error log then.

    Troy Danella
    Spectator
    Post count: 14
    Been thanked: 0 times
    #16091 |

    This what I get from clicking on the Blog page to show me the 4 grid posts. (I changed it to 4 per your recommendation in the theme layout for blogs page.
    [Fri Apr 03 14:43:41.608261 2015] [:error] [pid 37673]

  • PHP Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/html/ascending-path.com/wp-content/themes/evolve-plus/library/plugins/t4p-flexslider/widgets/widget-wooslider-base.php on line 186, referer: http://www.ascending-path.com/wp-admin/widgets.php

    This dose not happen when I view the Category for which this post is assigned to. Everything looks great on the Category view and there is a difference because on that page I am not showing the blog posts flexslider in the sidebar widget area.

    I am also wondering why the code is making a SQL call to a table that does not exist when trying edit the post?

    [Fri Apr 03 14:21:56.220244 2015] [:error] [pid 37466]

  • WordPress database error Table 'wordpress6.wp_layerslider' doesn't exist for query SELECT * FROM wp_layerslider\n\t\t\t\t\t\t\t\t\tWHERE flag_hidden = '0' AND flag_deleted = '0'\n\t\t\t\t\t\t\t\t\tORDER BY date_c ASC made by include('wp-admin/edit-form-advanced.php'), do_meta_boxes, call_user_func, evolve_ThemeFrameworkMetaboxes->evolve_post_options, require_once('/themes/evolve-plus/library/functions/page_options.php'), referer: http://www.ascending-path.com/wp-admin/post.php?post=93&action=edit