• Creator
    Topic
  • #16443

    Holger Kopf
    Spectator

    Hi, i use the ALORA theme.

    i just insterted a few menu items. if i navigate to that page (it’s an intranet page), there is a big difference btw. IE and Chrome.

    On IE 11 the sub-items of a menu isn’t shown very well. On Chrom it looks and works perfect. Is there something to setup specially for IE ?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
Replies
  • Holger Kopf
    Spectator
    Post count: 4
    #16445 |

    I recognized that also the search button (right of the menu) is not shown in IE, but in Chrome.

    Holger Kopf
    Spectator
    Post count: 4
    #16447 |

    If i navigate to Appearance/Customize the preview on the right side look in the IE 11 GOOD. So i’m totally confused.

    The Preview is ok, but the productive view NOT ?!?

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2584
    #16458 |

    tried to clear the browser’s cache?

    Holger Kopf
    Spectator
    Post count: 4
    #16476 |

    Yes. I reset all settings and cleared the cache but it’s just the same…

    Holger Kopf
    Spectator
    Post count: 4
    #16480 |

    I found the problem. It was because of the compatibility settings. Our local network is defined to be used in compatibilty mode.

    After setting it default, it works. Does the themes have problem with comp. mode ?

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2584
    #16531 |

    as per default IE settings the theme works fine

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Difference btw. Internet Explorer and Chrome’ is closed to new replies.