• Creator
    Topic
  • #8396

    Steve Carter
    Spectator

    Hello,

    Am running WP 3.9.1 and the Evolve Pro theme. When I try to a slider in Revolution slider, I get the following error:

    Warning: mysql_insert_id(): Access denied for user ”@’localhost’ (using password: NO) in C:\Abyss\htdocs\tolma\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\db.class.php on line 50

    Warning: mysql_insert_id(): A link to the server could not be established in C:\Abyss\htdocs\tolma\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\db.class.php on line 50
    {“success”:true,”message”:”Slide Created”,”is_redirect”:true,”redirect_url”:”http:\/\/127.0.0.1\/tolma\/wp-admin\/admin.php?page=revslider&view=slides&id=1″}

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2584
    #9676 |

    it seems you test it on a localhost? have you set the environment correctly?

    Steve Carter
    Spectator
    Post count: 11
    #9683 |

    I believe so; I have other WordPress instances running fine on the same machine. What in particular should I be looking for?

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2584
    #9684 |

    I have searched little bit, and found this is a revslider bug, as there is an update on php version in the mysql. we will need to wait for next release of the revolution slider to get this fixed. sorry for any inconvenience.

    Steve Carter
    Spectator
    Post count: 11
    #9690 |

    Ok, thanks. Will use one of the other sliders.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Error with Revolution Slider’ is closed to new replies.