Topic Resolution: Resolved
  • Creator
    Topic
  • #27832

    Sharon Cox
    Participant
    Been thanked: 1 time

    I am having trouble with Evolve Plus Content Boxes on home page. The site shows wonderfully on Android devices, tablets, mobile phone and computers. When it comes to IPad and IPhone, for some reason the content boxes dont go responsive and go to one column and go under each other.
    The website is http://www.superiorshadesails.com.au.

    I also still have a problem when scrolling ( IPad and IPhone) you scroll up a bit part of the screen goes grey (bottom half) and then it would jump to the top of the page again.

    I have seen the code in the forum and added this.

    .col-sm-12.col-md-3.content-box.content-box1{width:20% !important}

    .t4p-fullwidth.fullwidth-box.hentry {
    margin: 0 !important;
    padding: 0 !important;
    }
    .t4p-content-boxes {
    margin: 40px 0px 10px 0px !important;
    }

    I would really appreciate your assistance please.
    Thank you.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #27840 |

    please update your theme to the latest version 😉

    1 user thanked author for this post.
    Sharon Cox
    Participant
    Post count: 2
    Been thanked: 1 time
    #27844 |

    Thank you, I have just tried to update via the Theme Update when logged into WordPress site and get the following message. I can login into your website Theme4Press successfully with user name and password, but are unsuccessful using the same details and receive this message. “Can’t connect to theme4press.com : Operation timed out after 5001 milliseconds with 0 bytes received”
    Should I be using some other user name and password? thank you.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #27848 |

    the username and password are correct. try to visit the Dashboad -> Updates and click the refresh button

    1 user thanked author for this post.
    Sharon Cox
    Participant
    Post count: 2
    Been thanked: 1 time
    #27871 |

    The update has come through onto the Dashboard this morning, Updated and all is looking good on Safari on IPad. The problem of the screen jumping to the top after scrolling has gone.

    Thank you so much for your prompt assistance.

    1 user thanked author for this post.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
You must be logged in to reply to this topic.