• Creator
    Topic
  • #8477

    Beverly Weddington
    Participant

    I have following the instructions on how to set up a FAQs page for Alora WordPress. But I still cannot get it to show on my site. Please help!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 1395
    #9986 |

    what’s the page URL please? have you set the FAQ template for the page?

    Beverly Weddington
    Participant
    Post count: 9
    #9978 |

    So sorry – http://cambeas.com. Yes, I did create a new Page titled FAQs and set the Page Attributes Template to FAQs. I then went FAQs in left sidebar and selected Add New and typed in my question and answer, also created Category name like this Grooming+ (instructions said to put a cross in the box).

    Roman
    Keymaster
    Post count: 1395
    #9988 |

    please remove the ‘+’ chart as it’s not necessary.

    Beverly Weddington
    Participant
    Post count: 9
    #9992 |

    Ok removed the + on category name and still no FAQs listed

    Do I need to do something to get the FAQ page to show?

    Beverly Weddington
    Participant
    Post count: 9
    #9998 |

    Can someone please tell me what I am doing wrong – still cannot get the FAQs page to show in my navigation!

    Beverly Weddington
    Participant
    Post count: 9
    #9999 |

    Ok figured this one out – went to Appearance, Menus and added page to my Menu Structure. Duhhhh

    Roman
    Keymaster
    Post count: 1395
    #10006 |

    I thought you added it before :)

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.