Topic Resolution: Resolved
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3218
    Been thanked: 128 times
    #18743 |

    Hi,

    There is a javascript error on your website.
    Please see screenshot. http://prntscr.com/7qynhm

    Please disable plugins, one at a time to find the plugin that is having javascript conflict with the theme.
    You will have to remove that plugin.

    Thanks!
    Denzel

    Melissa McWilliams
    Spectator
    Post count: 6
    Been thanked: 0 times
    #18744 |

    Hi Denzel,

    Thank you for your quick reply!

    I have tried de-activating each plugin, refreshing the portfolio page, and seeing if the featured images come back. I have done this with every plugin, except Gravity Forms and Theme4Press Core (as I am worried I will lose changes if I do so). Unfortunately, this has not solved the error. :\

    If it helps, this is the bit of code which (if I understand correctly) was indicated to be problematic…

    if( orig_logo_height + parseInt(orig_logo_container_margin_top.replace( ‘px’, ” ) ) + parseInt( orig_logo_container_margin_bottom.replace( ‘px’, ” ) ) > orig_menu_height ) {

    However, I have no idea what this means… do you have any thoughts? (I am a complete newbie to web design!)

    Cheers,
    Melissa

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3218
    Been thanked: 128 times
    #18745 |

    Hi,

    That code is part of alora theme’s main.js and I have no idea which plugin or script that you added breaks it.

    In javascript, it doesn’t matter what script you add or the sequence, as long as it is incompatible with some other script, it breaks the whole site. That error message is telling you what has been broken, it is meaningless, because it cannot point out what causes it to break.

    Theme4Press Core plugin is our plugin, this will not cause any issue.

    You will have to deactivate all other plugins or any code that you added.

    Our demo, which is in wide layout works properly. http://demo.theme4press.com/alora/portfolio-grid/
    So it has to be something you added or modified that is incompatible.

    Sorry, I have no idea what is causing this issue.

    Thanks!
    Denzel

    Melissa McWilliams
    Spectator
    Post count: 6
    Been thanked: 0 times
    #18752 |

    Hi Denzel,

    That makes sense. Thank you for your prompt and informative answers! I will contact my WordPress developer for assistance.

    Cheers,
    Melissa

    Melissa McWilliams
    Spectator
    Post count: 6
    Been thanked: 0 times
    #20198 |

    OK, here was the problem… I feel so silly, once again.

    The top and bottom padding around the logo at the top of my website was entered as just a number– not a number followed by “px,” which is the correct format. That one thing broke an entire string of script… amazing how one tiny error can wreak so much havoc!

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3218
    Been thanked: 128 times
    #20206 |

    Hi Melissa,

    Thank you very much for sharing with me your findings.
    Glad to hear that you have found and resolved your issue.

    You are always welcome to get back to us, if you encounter any new issues.

    Thanks!
    Denzel

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic.