• Creator
    Topic
  • #24252

    andy whit
    Participant
    Been thanked: 0 times

    Hi

    My alora based site is suffering from a flash of un-styled content when the page loads. It is particularly noticeable with Google Chrome.

    I can see the site switch between fonts on load, and also the blog briefly shows in a horizontal format before switching to 3 column.

    Any ideas?

    Thanks.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Replies
  • Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #24258 |

    Hi Andy,

    Thanks for writing in!

    Would you please provide us with the link of your website and perhaps some screenshots with the notation of issues, so that we can take a look into your site and provide you with a tailored answer.

    Thank you!

    andy whit
    Participant
    Post count: 4
    Been thanked: 0 times
    #24260 |

    Imran

    The site is hosted at;

    http://46.183.9.78/

    It’s difficult to get a screenshot as the un-styled content only appears for a fraction of a second, but it’s very noticeable.

    if you browse to my site using Chrome you will probably notice the telephone number and email (in the site header) change font on load. Also, go into the “research” section and you will briefly see the blog post appear in horizontal format.

    Thanks for your help.

    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #24284 |

    Hi Andy,

    Thanks for providing the link!

    Sometimes JavaScript takes up a bit of time to load up the styling. However, please try adding the following code under your Appearance -> Theme Options -> Custom CSS:

    Hope this helps.

    Thank you!

    andy whit
    Participant
    Post count: 4
    Been thanked: 0 times
    #24290 |

    Thanks

    Unfortunately it didn’t work.

    i’m going to have a play around with the fonts and see if that helps.

    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #24291 |

    Hi Andy,

    Meanwhile, you may test for a plugin conflict by deactivating all the third party plugins in your site, and seeing if the problem remains. If it’s fixed, you’ll know a plugin caused the problem, and you can specify which one by reactivating them one at a time.

    Thank you!

    andy whit
    Participant
    Post count: 4
    Been thanked: 0 times
    #24294 |

    This is odd;

    I had a de-activated plugin called “supreme shortcodes”. When i activate this the telephone number in the header (defined in Banner Code For Header #4) doesn’t flicker anymore, although there is a noticeable delay before it appears.

    But i still have the problem of the blog(s) briefly appearing in horizontal format before switching to 3 column vertical in the links below.

    http://46.183.9.78/category/testimonials/
    http://46.183.9.78/category/research/

    Is this a problem with the theme not handling category filtered blogs correctly?

    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #24295 |

    Hi Andy,

    Surely, a plugin conflicted with contact number in your header. However, you may use a columns shortcode for your research and testimonials pages. As on our alora demo magazine page, the magazine posts are using columns shortcode and facing no problems during page loading:

    http://demo.theme4press.com/alora/magazine/

    Thank you!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.