• Creator
    Topic
  • #30175

    Françoise Isnard
    Participant
    Been thanked: 2 times

    Hi,
    I am not getting the original formating of the widgets I had on the previous version (Evolve+ 2.6.6).
    – My website http://www.web-aid.fr has the 2.6.6 and the formating of the widgets is perfect
    – My website http://www.en.web-aid.nl has the upgrade 2.6.8 and I cannot get it right

    Could you please give a tip why is this happening on the upgrade? I don’t dare upgrading my other websites!

    Thanks for your support.
    Kind regards
    Françoise

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3208
    Been thanked: 128 times
    #30179 |

    Hi,

    Your URL leads to 404 not found.
    http://www.en.web-aid.nl/

    Please my screen-shot
    http://image.prntscr.com/image/32898f0412c3475297c029aa0e76eb30.png

    Please provide a working URL, so that we can take a look at your issue.

    Thank you

    Françoise Isnard
    Participant
    Post count: 6
    Been thanked: 2 times
    #30182 |

    Hi Denzel,
    I’m sorry! You have to write the url without the www.
    just type http://en.web-aid.nl/
    Thank you for your help!

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3208
    Been thanked: 128 times
    #30186 |

    Hi,

    I think there is some changes to the styling.
    Please use the following in Theme Options -> Custom CSS ( For http://en.web-aid.nl/ )

    Thank you

    1 user thanked author for this post.
    Françoise Isnard
    Participant
    Post count: 6
    Been thanked: 2 times
    #30197 |

    Great Denzel!
    The widgets are looking great again!!!
    I still have the problem with the mobile display, which I had on the other two sites (web-aid.fr and web-aid.nl, still on Evolve+ 2.6.6). I added to this en.web-aid.nl the styling code you gave for the other two sites, but it’s not working on this site.
    Do you have any other suggestion for a better mobile displaying?

    Thanks again!

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3208
    Been thanked: 128 times
    #30205 |

    Hi,

    Sorry, I don’t understand your reply.

    The code I provided was for fixing widget on http://en.web-aid.nl/
    The code affects all layouts… mobile or desktop.

    I still have the problem with the mobile display

    Please describe your problem, I need screen-shot with annotation to help me understand your issue.

    Regarding http://www.web-aid.fr/ and http://www.web-aid.nl/
    I don’t see any problem with the widget design. Please kindly describe your issue in more details.

    Thank you

    Françoise Isnard
    Participant
    Post count: 6
    Been thanked: 2 times
    #30209 |

    Hi Denzel,
    I am sorry I was not clear enough.
    The problem of the widget is SOLVED! Thanks for that!

    The display of the bootstrap slider on mobile device is still a problem.

    Please check how it should look like (www.web-aid.nl as example)

    Please check how it is looking now on en.web-aid.nl

    You helped me previously for this issue for web-aid.nl & web-aid.fr a month ago, but the code you gave me for solving this issue is not working on en.web-aid.nl.

    Hope to hear your solution!

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3208
    Been thanked: 128 times
    #30215 |

    Hi,

    Please use the following for http://en.web-aid.nl/ in Theme Options -> Custom CSS

    Thank you.

    1 user thanked author for this post.
    Françoise Isnard
    Participant
    Post count: 6
    Been thanked: 2 times
    #30218 |

    Fabulous Denzel! It’s perfect now!

    1 user thanked author for this post.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3208
    Been thanked: 128 times
    #30229 |

    You are welcome.
    Thank you

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
You must be logged in to reply to this topic.