Topic Resolution: Resolved
  • Creator
    Topic
  • #26809

    Christine Czajka
    Participant
    Been thanked: 0 times

    After I updated the evolve+ theme and all the accessory plugins, my front page slider was missing, and my content boxes were messed up – the buttons are floating on top of the text. I deactivated the slider and reactivated it, and then reuploaded my images because those disappeared with the updated, and that fixed the slider problem but my content boxes are still messed up even after deactivating and reactivating, and flushing the cache. I am running wordpress 4.5, and I tried chrome, IE, and firefox and the issue is across the board.

    Please help, the site in question is: relyhealthcare.com

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2844
    Been thanked: 91 times
    #26820 |

    Hi,

    Please use the following in your Theme Options -> Custom CSS
    It will give your content a minimum height so that buttons don’t go over it.

    This is the screenshot of the result.

    Thank you.

    Christine Czajka
    Participant
    Post count: 1
    Been thanked: 0 times
    #26842 |

    Thank you! That fixed the problem.

    Neil Woods
    Participant
    Post count: 4
    Been thanked: 0 times
    #26845 |

    Why don’t you guys do an update with this code in it for us? Didn’t we pay to get a theme that worked correctly?

    This theme required extensive reworking after the wordpress update. Not to mention the redux framework that was recommended with it is being viewed as malware…

    Neil Woods
    Participant
    Post count: 4
    Been thanked: 0 times
    #26847 |

    From my computer her website does not look fixed. None of these content box fixes seem to work.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
You must be logged in to reply to this topic.