• Creator
    Topic
  • #26619

    Audra York
    Spectator

    Since the wordpress update (from 4.4.2 to 4.5) this week my website is failing to load with the following errors showing up:

    “redirected you too many times”
    and
    “ERR_Too_Many_Redirects”

    I have changed nothing- the only thing that has changed is the wordpress update.
    Is this an Alora theme issue?
    What do I do?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
Replies
  • Mario Guagliardo
    Spectator
    Post count: 17
    #26620 |

    There is a centrel topic for this.

    Audra York
    Spectator
    Post count: 2
    #26621 |

    Could you please post a link to the topic?

    Audra York
    Spectator
    Post count: 2
    #26622 |

    found it. this is ridiculous that there has been no official response. what’s going on here?

    grgp
    Spectator
    Post count: 23
    #26623 |

    One of the threads is at

    WP 4.5… Alora Issues

    It is a little concerning… I’m not sure if this “Support” Forum is Officially supported. I’ve noticed a couple of items that are behind and/or not updated.
    For example:
    – In the right column “Recent News” is ’27/11/2015 – alora 2.7.5 is available for download’

    We’ve been on v 2.7.7 for some time now :: shrug ::

    Mario Guagliardo
    Spectator
    Post count: 17
    #26628 |

    i am lossing the faith

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #26764 |

    Hi,

    Version 2.7.8 is available now, Please update.

    Please clear cache plugin’s cache content and browser history after theme update.
    So as to eliminate weird layout cause by cache issue.

    Thank you

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘HELP! Website not loading since wordpress 4.5 !!’ is closed to new replies.