• Creator
    Topic
  • #29435

    Terry Petrovick
    Spectator

    On my homepage, I have some random text “page contents”

    It appears to be in the home blog has-sidebar code but I can not find it

    my site is http://omgskincare.com

    any ideas on how to remove this text?

    I have the evolve + 2.6.8 theme

    Thanks!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 13 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #29458 |

    Hi,

    Did you edit the theme codes or make a child theme to over-ride parent theme?
    If yes, Please check your custom code.

    The word page contents is not wrapped in any HTML tag, doesn’t seem like it’s generated by the theme.

    Thank you

    Terry Petrovick
    Spectator
    Post count: 6
    #29474 |

    I made no changes to the theme.

    any other thoughts?

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #29490 |

    Hi,

    Purge your cache and turn off caching. Keep if turn off while carrying out the following.

    Try manual re-install your Evolve Plus theme.

    If it does not work, you can try disabling one plugin at a time and clear browser history.
    Do this until you find the plugin that is causing this issue.

    Thank you.

    Daniel Jones
    Moderator
    Post count: 241
    #29492 |

    Hi Terry,

    Thanks for reaching out to us again.

    Kindly could you share with me temporary login credentials so that I can investigate the issue further from there. You may delete or change the credentials after we’re done. Please ensure to mark the reply as Private.

    Looking forward to your reply.

    Terry Petrovick
    Spectator
    Post count: 6
    #29498 |
    This reply has been set as private.
    Daniel Jones
    Moderator
    Post count: 241
    #29501 |

    Hi Terry,

    Thanks for reaching out to us again.

    I’m looking at the backend of the site and the Editor option seems to be locked, so it is not possible for me to figure some of your custom code if any is any. I would advise you to also follow the ideas suggested here: https://theme4press.com/support/topic/home-blog-has-sidebar-misc-text/#post-29490.

    Please let me know how it goes.

    Terry Petrovick
    Spectator
    Post count: 6
    #29503 |
    This reply has been set as private.
    Daniel Jones
    Moderator
    Post count: 241
    #29507 |

    Hi Terry,

    Thanks reaching out to us again.

    Did you try to troubleshoot using the suggested steps here: https://theme4press.com/support/topic/home-blog-has-sidebar-misc-text/#post-29490 ? Please let me know the results.

    Regards.

    Terry Petrovick
    Spectator
    Post count: 6
    #29509 |
    This reply has been set as private.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #29534 |

    Hi,

    I had login to your website to take a look.
    First of all, Please remove your google analytic code from Theme Options -> Custom CSS
    It’s not suppose to be entered there.

    There is something wrong with your website cache, it’s persistence and does not show new content after selecting purge all cache.
    In order to determine if it’s a theme issue.
    I installed and activated twenty sixteen theme, cleared cache, but it does not show up on front end.
    I am unable to switch to default theme, I had removed twenty sixteen theme from your website before logging out.

    Cannot troubleshoot with your persistence caching.

    Please remove all types of cache on your website, and re-install your Evolve Plus Theme.

    Thank you

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 13 total)

The topic ‘home blog has-sidebar–misc text’ is closed to new replies.