• Creator
    Topic
  • #8152

    Serge Melinand
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    My site http://www.choisir-un-lit-enfant.com/

    The plugin Regenerate Thumbnail is installed and actived.

    I can view the images when i select a Post, but i can’t see them when i call the URL.

    Thanks for your answer.

    S Melinand

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #8609 |

    have you enabled this option Featured Image On Blog Archive Page in Blog Options section?

    Serge Melinand
    Spectator
    Post count: 3
    Been thanked: 0 times
    #8610 |

    The Featured Post and Featured Archives are enabled yet.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #8612 |

    have you set a featured image in the specific post(s) ?

    Serge Melinand
    Spectator
    Post count: 3
    Been thanked: 0 times
    #8614 |

    I just try:

    If i choose the image as first featured, it is seen big at the top of the post but not in the text.

    If i choose the same image as second featured, the image is not displayed.

    Conclusion: no change.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #8615 |

    try a different blog layout. for example Medium

    Serge Melinand
    Spectator
    Post count: 3
    Been thanked: 0 times
    #8616 |

    Trayed several Blog Layout -> non change

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #8617 |

    can you contact me here with your login credentials http://theme4press.com/contact/ . I will investigate further.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.