Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30617 |

    Hi,

    Please go to Theme Options -> Advanced
    Look for light box settings and make sure they are not checked to disable.

    If this does not work. Please disable all plugin to check if this is caused by a plugin.

    Thank you

    Tony Jo
    Spectator
    Post count: 9
    #30632 |

    Hi Denzel

    I tried all that and it is not working.
    Lightbox isn’t disabled and I tried disabling all plugins and still won’t work.

    Oh and also, in the header, my logo won’t center.

    Regards

    Tony

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30637 |

    Hi,

    Just visited your webpage.
    http://shinwoocar.kr/?alora_portfolio=%ED%98%84%EB%8C%80-%EC%97%90%EC%BF%A0%EC%8A%A4-2003-2&portfolioID=40#prettyPhoto

    Your lightbox is working properly now.
    http://screencast-o-matic.com/watch/cD6Xf7jyLx
    Perhaps you had already found the cause of the issue.

    Regarding centering logo, Please use the following in Theme Options -> Custom CSS

    Thank you

    Tony Jo
    Spectator
    Post count: 9
    #30671 |

    Hi Denzel

    First off, my logo has disappeared completely now.

    Second, I didn’t mean the main image. Sorry if I wasn’t clear.
    What I meant was the thumbnails further down below the job description.
    I keep getting error messages and no englargement :/

    Hope this is more clear.

    Kind Regards

    Tony

    Tony Jo
    Spectator
    Post count: 9
    #30672 |

    And I reverted back to this code for the logo for the time being
    .normal_logo {
    display: block !important;
    float: none;
    margin: 0 auto;
    }

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30677 |

    Hi,

    For WordPress gallery shortcode, your image has to link to media file and not attachment URL.
    Please edit your gallery shortcode.

    Regarding logo,

    You can use the following.

    Thank you

    Tony Jo
    Spectator
    Post count: 9
    #30768 |

    Hi Denzel

    Thank you for all your help. Everything is fine but the logo has now disappeared

    1 user thanked author for this post.
    Tony Jo
    Spectator
    Post count: 9
    #30770 |

    my mistake
    all fixed now
    Thanks heaps!

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30783 |

    You are welcome.
    Thank you

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Images not enlarging’ is closed to new replies.