• Creator
    Topic
  • #8549

    steven wilson
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    When I installed evolve plus today, every active plugin that I had running on the site became deactivated. This is a very big problem because I had a few that were active and a few that weren’t, but some of them are very similar and after a lot of testing I’d decided which one I was ultimately going to use, but kept the inactive one. Now it will take me hours to go back trough the list, testing each plugin until I find the one(s) I had activated before I installed evolve plus. please explain.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #10253 |

    sorry it happens because evolve plus comes with preinstalled plugins and when user activates the theme all plugins are inactive and evolve then will recognize which plugins are built in within the theme.you should be able to visit plugins and click recently active plugins tab where are the recently deactivated plugins which u used before.

    steven wilson
    Spectator
    Post count: 22
    Been thanked: 0 times
    #10255 |

    you display a message about installing required plugins after evolve is activated. why can’t that message instead state that all current plugins are about to be deactivated and allow the user to first make a note of what plugins are currently active?

    if I don’t go to the recently active tab immediately after installing evolve, and instead re-enable one of the plugins I know I need, then that ends up being the only plugin listed on the recently active tab. there’s no ‘history’ on the recently active tab. I really like evolve but there must be a better way for the theme to see what plugins are built in within the theme instead of deactivating all plugins at once. the biggest issue here is that I had tested 4 different maintenance landing page plugins, so while the site is being built the visitors will see an ‘under construction’ page. I ultimately used one of them. so during the time I had to test and enable and disable each of the maintenance plugins I have installed, the site was showing the actual content (which isn’t ready to go live yet) rather than the maint. page.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #10258 |

    sorry for any inconvenience, we will try to fix this issue in the next releases. thanks for your patience and understanding

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
You must be logged in to reply to this topic.