• Creator
    Topic
  • #16798

    I have two Problems with viewing web via iPad – but just with Portrait Display.

    See Image: Image

    1. Menu Button is not shown.
    2. The Content of each page is still half of the page.

    I took a look at your evolve demo page/Sample page (with my iPad): When you use, lets say the biggest Resolution (Icons at your top bar) there is the same Problem like my Image is sown. The 2nd and the 3rd resolution works fine regarding both of my problems, since you resize the whole main menu and it is still shown. How can I set this for my web?

    The 4th and 5th resolution are also working well at your sample page and the menu button mentioned in my Problem 1 is shown

    My target:
    Browser View: Like it is now
    Tablet: Just resize existing main menu – just let it resize that it fits
    Phones: Menu button should shown

    My page: Example

    Many thanks, Frank

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 11 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2602
    #16815 |

    we will add it to our to do list..thanks for the report

    Frank Stellmacher
    Spectator
    Post count: 18
    #17546 |
    This reply has been set as private.
    Anonymous
    Post count: 49
    #17547 |

    Hello there,

    I will check this for you, thanks for your patience.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2602
    #17548 |

    we added this fix in the upcoming version, for now you can insert it in your Custom CSS field:

    Frank Stellmacher
    Spectator
    Post count: 18
    #17549 |

    Thank you, the button problem is fixed now!

    …but half of each page is still empty. Any solution?

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2602
    #17572 |

    complete code will look like:

    Frank Stellmacher
    Spectator
    Post count: 18
    #17587 |

    Thank you for the css code!
    I replaced your first one with your “complete code” in my style.css of my child theme.

    Regarding the content: It works as expected – perfect!

    …but, the menu button is not shown correctly anymore (like my first post).

    Any solution?

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2602
    #17657 |

    be sure to have there this in the code: content: "\e055";

    Frank Stellmacher
    Spectator
    Post count: 18
    #17674 |

    Hi Roman, thank you for the hint, I did a mistake during copy/paste (maybe to late yesterday 🙁 ). In General, it works now.

    Just one questions/ problem here and I would really appreciate, if you could solve it. It is just a “cosmetic” one:

    While visit page or reload, the menu button looks fine, see: View before push

    When you push the menu button, the lines insite this button moves out, see: View after push once

    If you push again, the lines are still outsite, see: View after push again

    I tried it without my css and inserted your code just in custom code in the theme, without success – still the same Problem.

    This effect occurs just on the iPad, not with desktop browser or iPhones.

    Many thanks for your help and great support in general!

    Best regards, Frank

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2602
    #17690 |

    try to remove the positions in the CSS so the code will look like:

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 11 total)

The topic ‘iPad Problems with portrait’ is closed to new replies.