• Creator
    Topic
  • #36736

    sunshine2sky
    Participant

    Hello,

    I add item in widgets areas for create side menu but later all of them hide from widgets areas.
    It show on inactive widgets instead.
    Now i cant create sidemenu for widgets.

    https://prnt.sc/j9cit1
    http://prntscr.com/j9ci1o

    Please help.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
Replies
  • sunshine2sky
    Participant
    Post count: 26
    #36737 |

    Hello,
    I try to Deactivate Theme4Press Core + Composer, the widgets are work normally.
    but when activate it show on inactive widgets not show on widgets area.

    Thanks.

    Priyank
    Moderator
    Post count: 1119
    #36738 |

    Hello

    We try to generate this issue with our demo but not this issue.
    Please share us your site admin details in private reply, our development team look into this.

    Thank you

    sunshine2sky
    Participant
    Post count: 26
    #36739 |
    This reply has been set as private.
    Priyank
    Moderator
    Post count: 1119
    #36742 |

    Hello

    Thanks for login details.
    We test issue as you describe.
    With my login details I cant access plugins page, so I cant check it with disable other plugins.
    Please give me access of plugin page or you can try with one by one plugin disable and check when issue generate.

    Thank you

    sunshine2sky
    Participant
    Post count: 26
    #36744 |
    This reply has been set as private.
    sunshine2sky
    Participant
    Post count: 26
    #36745 |
    This reply has been set as private.
    sunshine2sky
    Participant
    Post count: 26
    #36746 |
    This reply has been set as private.
    Priyank
    Moderator
    Post count: 1119
    #36748 |
    This reply has been set as private.
    sunshine2sky
    Participant
    Post count: 26
    #36756 |

    OK.

    Thank you for your advise.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Item in each widgets area are not showing’ is closed to new replies.