• Creator
    Topic
  • #8410

    Johan Bergstad
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Hi, I’m new to wordpress, very accustomed to Joomla though and helping out a friend now with the alora theme. If I have a a static homepage how can I get a layer slider working there. I don’t see where to drag the widget. Probably a simple question with hopefully a simple answer.

    thx
    Arjan

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #9720 |

    have you check the Docs on how to set up the layer slider http://theme4press.com/alora-documentation/setting-up-the-sliders/layer-slider/ ?

    Johan Bergstad
    Spectator
    Post count: 32
    Been thanked: 0 times
    #9722 |

    Yes, but that just tells me how to create one. That’s no problem. The thing is how to get it in place. I managed that finally but then it disappeared again:-(. Maybe it has to do with cache. I’m used only to refresh the browser with Joomla but with wordpress it seems to work differently…

    Nicole Sinclair
    Spectator
    Post count: 1
    Been thanked: 0 times
    #9724 |

    Hi!

    I just updated to the new version of the Evolve theme and I now have a black bar across the bottom of the carousel pics on my home page. How do I remove it?
    stylesanctum.com

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2538
    Been thanked: 29 times
    #9723 |

    @Johan then check out this section http://theme4press.com/alora-documentation/setting-up-the-sliders/ “When a slider have been created…”
    @Nicole please don’t submit unrelated questions in others threads…please open a new thread for a respective theme.thanks

    Johan Bergstad
    Spectator
    Post count: 32
    Been thanked: 0 times
    #9793 |

    Got it working fine now. Thank you.

    /Arjan

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
You must be logged in to reply to this topic.