Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2542
    Been thanked: 29 times
    #17066 |

    Have you this enabled ? Theme Options -> Lightbox -> Show Post Images in Lightbox

    Sunny Agarwal
    Spectator
    Post count: 44
    Been thanked: 0 times
    #17067 |

    Yes, I have done that. See lightbox does work on particular post like this one http://fotoscenen.se/nytt-objektiv/
    But it doesnt work on pages.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2542
    Been thanked: 29 times
    #17069 |

    possible to use lightbox shortcode for now? we will add this in the next update:

    <a class=" id=" title="" rel="prettyPhoto"><img alt="" /></a>

    Sunny Agarwal
    Spectator
    Post count: 44
    Been thanked: 0 times
    #17070 |

    You mean for every image I need to add this manually?

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2542
    Been thanked: 29 times
    #17072 |

    yes, for now 😕

    Sunny Agarwal
    Spectator
    Post count: 44
    Been thanked: 0 times
    #17073 |

    ohh that it will be a tough task for my client. he is not technical.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2542
    Been thanked: 29 times
    #17074 |

    we will try to fix it asap…thanks for your patience

    Debra Ferguson
    Participant
    Post count: 4
    Been thanked: 0 times
    #24486 |

    I am using alora premium version 2.7.6 and have this issue also – I do believe it was working with my previous version 2.7.0

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3208
    Been thanked: 128 times
    #24493 |

    Hi Debra,

    I have tried on my localhost with version 2.7.7
    The lightbox is working.

    Please post URL to your lightbox.
    I can take a look and see if there is any script conflict.

    Thank you

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
You must be logged in to reply to this topic.