Topic Resolution: Resolved
  • Creator
    Topic
  • #29271

    Inkorporate Graphics
    Spectator
    Been thanked: 1 time

    as seen here the icon shows not rendering properly or it can’t find it. how do i fix?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #29273 |

    Hi,

    Please post your website URL.

    Thank you.

    Inkorporate Graphics
    Spectator
    Post count: 5
    Been thanked: 1 time
    #29318 |

    I’m sorry, inkorporategraphics.com

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #29321 |

    in error console I can see this, you could check for issue:

    it might break the code somehow…try to fix it first…

    Inkorporate Graphics
    Spectator
    Post count: 5
    Been thanked: 1 time
    #29325 |

    well, put that folder in there, but there is no change on the fontawesome…something i can try next?

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #29326 |

    try to insert yet Google Map API key under Theme Options -> Contact

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #29327 |

    just seeing the bug…you are using another plugin SO Widgets Bundle which includes another fontawesome package, which rewrite the alora built in..that’s the issue 😉

    Inkorporate Graphics
    Spectator
    Post count: 5
    Been thanked: 1 time
    #29328 |

    actually, what I saw is that tile calls for
    i class=”fa glyphicon fa-futbol-o”
    if I change it to
    i class=”fa fa-futbol-o” it works.

    question is, what file is it calling from?

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #29331 |

    Hi,

    The code is in alora/framework/mega-menus.php line 229
    Our support does not include assistance in modifying theme codes, you can consider hiring our developer if you require assistance. https://theme4press.com/theme-customization-service/

    As suggested by my employer. You can remove your SO Widgets Bundle plugin and look for an alternative plugin to avoid this issue.

    Thank you

    1 user thanked author for this post.
    Inkorporate Graphics
    Spectator
    Post count: 5
    Been thanked: 1 time
    #29358 |

    the code is actually on line 457…

    $title_enhance = ‘<span class=”t4p-megamenu-icon”><i class=”fa glyphicon ‘ . alora_font_awesome_name_handler($this->menu_megamenu_icon) . ‘”></i></span>’;

    change to
    $title_enhance = ‘<span class=”t4p-megamenu-icon”><i class=”fa ‘ . alora_font_awesome_name_handler($this->menu_megamenu_icon) . ‘”></i></span>’;

    changing this worked. it seems it was the support for glyphicon that messes it up.

    1 user thanked author for this post.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #29376 |

    Thank you for the feedback.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
You must be logged in to reply to this topic.