Topic Resolution: Resolved
  • Creator
    Topic
  • #19186

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Hi folks,

    I have this issue only after upgrade my 4th site in 1.9.0 evolve plus

    Even with not choose the “Disable main menu Hover Effect” box, hover effect in menu doen’t appear. In my three other sites with 1.7.8 versions, the hover effect in menu works fine.

    I need your lights on this

    Thanks in advane

    Georgios

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #19187 |

    please provide your website URL

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #19188 |

    Ok Roman,

    The url is : http://www.cleanpasss.grandeurandluxury.com

    By the way, please check how it looks my site in mobile phone. I have some issues too there.
    In pc, ipad ok. In smartphones…mesh!

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #19193 |

    Hi,

    The website url you provided is not resolving, there is an additional s in the word cleanpasss. Is this your website url? http://cleanpass.grandeurandluxury.com/en/home/

    I am not seeing any error in my error console.

    I can see that one of your plugins load a css file full of transition codes, this is probably the conflicting plugin.
    Please disable plugin one at a time to find out the conflicting plugin.

    For your mobile header, Please use the following codes in Theme Options -> Custom CSS

    This will prevent it from looking “mesh”.

    Thanks!

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #19200 |

    Hi friends,

    Sorry for my mistake in url. Definitely is cleanpass.grandeurandluxury.com

    Now in our issues. I disabled all the plugins, even the core plugin for evolve plus. Nothing changed. I disabled one by one. Nothing again. May be I have to reinstall the file that controls the menu hover effect. But you need to tell me, which file and where to put.

    For the mobile header appearance, with your css codes, works fine. Thanks!

    Could you please give a custom css in order to contol more precise the position of the blog title and the tagline and customize their alignment . Not just right, center or left…

    Thanks again for your immediate reply

    Georgios

    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #19206 |

    Hi Georgios,

    Thanks for writing in,

    In regard to “Menu hover effect”, you don’t need to reinstall any files, you can activate them by adding the following code under Appearance > Theme Options > custom CSS:

    Secondly, If you wish to control the positions of your blog title and tagline, so you can use the following code under your custom CSS:

    Hope this helps!

    Thanks.

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #19214 |

    Hi friends,

    For the menu hover effect, now everything is fine. Thanks!

    For the blog title and tagline position, I used your code, but in mobile display (android) the tagline was barely out of site, far right.

    Because I want the tagline right close to the blog title, I changed your code in the following:

    #logo, #logo a {
    margin-left: 1px;
    }

    #tagline {
    margin-center: 1em;
    margin-top: 26px;
    }

    This made things right in mobile version , but in the wide screen (horizontal position) it needs some work.
    I have noticed that either parallax slider and widgets, were not appeared in both cases in my smartphone (HTC 601, android, dolphin browser). PC and iPad no problem!

    Try for yourselves: http://www.cleanpass.grandeurandluxury.com

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #19241 |

    Hi,

    For android devices, Please use android stock browser. Other mobile browsers such as firefox mobile and chrome mobile may not support the javascript in our theme. And there is no way for us to make it work in them.

    We never tested our theme in HTC 601, android, dolphin browser, so I assume it’s having the same issues as firefox mobile.

    We only develop our theme in Window and Mac Desktop browsers, for mobile, we only use iPhone and iPad as standard devices, because they run the same iOS. Android devices have too many sizes and standards, and operating system is open source. Each company has a slightly different android operating system. We cannot use it as a development standard.

    The above is my opinion, perhaps my colleagues has different opinion or solution.

    Thanks!

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #19248 |

    Hi friends,

    Well, all of the sudden it works perfectly in my android phone and in default and in dolphin browser. I think that was a problem of my internal memmory or server problem. So, no problem in android either!

    Just to finish with the header elements please provide me the code also for the custom logo position. You have already gave me blog title and tagline custom position.

    I suggest in a future updates to make header full customizable, since header is the first that eyes focused on in sites. Not only left, center or right.

    Thank you very much for your help!

    Georgios

    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #19267 |

    Hi Georgios,

    In regard to custom logo position, so you can control that by using the following code into your custom CSS:

    Hope this helps!

    Thanks.

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #19310 |

    Hi folks,

    Thanks for the logo-image position custom css.

    Regards to all in the T4P team

    Georgios

    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #19321 |

    You’re welcome! 🙂

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #19840 |

    Hi folks,

    I change in 2.0.1 and I have some issues

    The hover effect in menu not working even after applied again your custom css (works in 1.9.0) code

    @media only screen and (min-width: 768px) {
    .link-effect a:hover span, .link-effect a:focus span {
    -webkit-transform: translateY(-100%) !important;
    -moz-transform: translateY(-100%) !important;
    transform: translateY(-100%) !important;
    }
    }

    The box layout not appearing and the header is like this,take a look http://www.cleanpass.grandeurandluxury.com header height 175px

    Please advice

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #19847 |

    Hi,

    Your menu hover effect is working now.
    Your website boxed layout broke because there is HTML error on your website, try removing your subscribe me widget.

    Thanks!

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #19849 |

    Hi Denzel,

    I deactivated the newsletter plugin and nothing changed.

    Ok, why is working in 1.9.0 and not in 2.0.1 ?

    In 1.9.0 all plugins worked just fine and the boxed layout too. Ant the menu hover is partialy working because in hovering if the menu has two words I see only the first one. And as you know also other person has issue with boxed layout.

    Please fix it. I need my plugins

    Thanks for your understanding

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #19852 |

    Hi,

    There is nothing wrong with the Evolve Plus Theme on my localhost development site.
    I cannot provide any fix if there is nothing wrong with it.

    If I have your permission to deactivate plugins for testing, and to re-install your Evolve Plus theme. I can take a look in your website for you.

    Please kindly provide the following details via private reply.

    WordPress Login Url:
    Username:
    Password:

    Ftp Server Url:
    Port:
    Username:
    Password:

    (Note: To make a private reply -> Click on the “Set as private reply” check box found at lower left corner of this forum’s text box before clicking on Submit button. This will ensure that your reply is visible only to Moderator and Keymaster)

    Please note as per our forum rule, https://theme4press.com/support/topic/theme4press-support-forums-rules-please-read/
    Please do not post your question in another user’s thread.

    Thanks!
    Denzel

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
You must be logged in to reply to this topic.