• Creator
    Topic
  • #19186

    Hi folks,

    I have this issue only after upgrade my 4th site in 1.9.0 evolve plus

    Even with not choose the “Disable main menu Hover Effect” box, hover effect in menu doen’t appear. In my three other sites with 1.7.8 versions, the hover effect in menu works fine.

    I need your lights on this

    Thanks in advane

    Georgios

Viewing 10 replies - 11 through 20 (of 27 total)
Replies
  • Imran
    Spectator
    Post count: 403
    #19321 |

    You’re welcome! 🙂

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    #19840 |

    Hi folks,

    I change in 2.0.1 and I have some issues

    The hover effect in menu not working even after applied again your custom css (works in 1.9.0) code

    @media only screen and (min-width: 768px) {
    .link-effect a:hover span, .link-effect a:focus span {
    -webkit-transform: translateY(-100%) !important;
    -moz-transform: translateY(-100%) !important;
    transform: translateY(-100%) !important;
    }
    }

    The box layout not appearing and the header is like this,take a look http://www.cleanpass.grandeurandluxury.com header height 175px

    Please advice

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #19847 |

    Hi,

    Your menu hover effect is working now.
    Your website boxed layout broke because there is HTML error on your website, try removing your subscribe me widget.

    Thanks!

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    #19849 |

    Hi Denzel,

    I deactivated the newsletter plugin and nothing changed.

    Ok, why is working in 1.9.0 and not in 2.0.1 ?

    In 1.9.0 all plugins worked just fine and the boxed layout too. Ant the menu hover is partialy working because in hovering if the menu has two words I see only the first one. And as you know also other person has issue with boxed layout.

    Please fix it. I need my plugins

    Thanks for your understanding

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #19852 |

    Hi,

    There is nothing wrong with the Evolve Plus Theme on my localhost development site.
    I cannot provide any fix if there is nothing wrong with it.

    If I have your permission to deactivate plugins for testing, and to re-install your Evolve Plus theme. I can take a look in your website for you.

    Please kindly provide the following details via private reply.

    WordPress Login Url:
    Username:
    Password:

    Ftp Server Url:
    Port:
    Username:
    Password:

    (Note: To make a private reply -> Click on the “Set as private reply” check box found at lower left corner of this forum’s text box before clicking on Submit button. This will ensure that your reply is visible only to Moderator and Keymaster)

    Please note as per our forum rule, https://theme4press.com/support/topic/theme4press-support-forums-rules-please-read/
    Please do not post your question in another user’s thread.

    Thanks!
    Denzel

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    #19855 |
    This reply has been set as private.
    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    #19856 |

    Hi Georgios,

    Would you mind confirming about the “menu item hover effect” (see: http://prntscr.com/82ylvy). At my end, I don’t find any problem in menu items wordings when hover over them. Secondly, if you wish to suppress the line above the navigation bar without removing or deactivating a plugin, so you can achieve that by adding the following code under Appearance > Theme Options > Custom Css:

    Thanks.

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    #19859 |

    Hi Imran,

    For the header menu white lane, ok. Your custom code fixed it.

    For the hover effect, as I mentioned before works partialy. I don’t now. Maybe is a browser problem.

    For the boxed layout, as you see in your http://prntscr.com/82ylvy, is not working. Half is boxed and half is wide. I have sent my site codes to denzel for this issue, in order to see what is happening. I’m waiting for an answer.

    Thanks for help

    Georgios

    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    #19862 |

    Hi Georgios,

    If you wish to make your navigation bar and slider into boxed layout and want to get a look something like this: http://prntscr.com/82zbqv, so please add the following code into your custom Css:

    Hope this helps!

    Thanks.

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    #19867 |

    Hi Imran

    What you have send me change only menu bar and slider. I want the whole layout in boxed layout and vise versa, from header to footer.

    Could you please provide a custom css in order to make the boxed layout just like the 1.9.0 and 3.4.1 versions.

    I mean or all site in boxed layout or all site wide layout. I can’t understand the usage of partial change in the site layout. Folks this is problem for the 2.0.1 version, make an update. Meanwhile please send custom css to fix it, for now.

    I want my 2.0.1 version works just like the previous. I’m with you since 1.6.0 version, and I like it very much. In all previous versions never happened this again.

    Waiting for your reply

    Thanks a lot

    Georgios

Viewing 10 replies - 11 through 20 (of 27 total)

The topic ‘Menu hover effect not working in my 1.9.0 evolve’ is closed to new replies.