• Creator
    Topic
  • #19186

    Hi folks,

    I have this issue only after upgrade my 4th site in 1.9.0 evolve plus

    Even with not choose the “Disable main menu Hover Effect” box, hover effect in menu doen’t appear. In my three other sites with 1.7.8 versions, the hover effect in menu works fine.

    I need your lights on this

    Thanks in advane

    Georgios

Viewing 7 replies - 21 through 27 (of 27 total)
Replies
  • Imran
    Spectator
    Post count: 403
    #19869 |

    Hi Georgios,

    Previously mentioned, that the theme layout design has changed along with the new update and now it uses different code and styling. However, if you wish to achieve your previous theme layout style so you can ask for our theme customization services page. The all I can assist you is, if you wish to make your footer look alike the other theme background color, so you can use the following custom code into your Custom Css:

    And to make your content look like boxed as previous version, so you can use the following code:

    Thanks.

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    #19873 |

    Hi Imran,

    Please tell me one reason that you changed the good old layout to this one in the boxed layout.

    Thanks for the code but it doesn’t make any difference since it doesn’t return in the previous boxed layout.

    I think very soon you will return the theme to the previous styling because the demand of your clients.

    And DO NOT FORGET, Many people chose the Evolve theme just because it had the boxed layout.It is your trademark.

    If you have something good you make it better and not worse. I’m very sorry for this.

    Once more, could you please tell me in what way I can use the new styling in boxed layout?

    By the way, it is not customization of the theme the demand of a user to work his theme in the same way like before an update. If an update changes badly the theme layout without cause, then the creators of the theme are obliged to help the user return in previous layout without any cost.

    I hope this is only a bad moment in our good, indeed, relationship.

    Hope you understand me

    Best regards

    Georgios

    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    #19876 |

    Hi Georgios,

    First, I provided you custom fixes as because you asked me to provide you temporary assistance until the new update comes. So that I provided you with some custom changes to make your website look alike previous version which you preferred to achieve. However, it will become clear in next theme update, whether the newly launched version has suffered or not.

    For the time being, the evolve v2.0.1 is running as the latest version, and any customization which requires the modification into the theme can be fixed by our services page for a fair quote. We can only provide you with the custom codes and basic changes of
    the theme.

    Thanks for understanding.

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #19881 |

    Hi Georgios,

    I logged in done some tests. I found the bug, It’s triggered when you set Theme Options -> Social Media Links -> Enable Subscribe/Social links in header to Disable

    In header.php at line 48 to 60, The following code is wrong.

    Should be as follows. So that the div #righttopcolumn does not get removed when social links are disabled in header, and broke the structure.

    The following Custom CSS codes are left in your Theme Options, I removed the unnecessary codes.

    This is an Evolve Plus Theme bug, not an Evolve Free Theme bug. It’s probably created long ago when the developer added woocommerce support. I think nobody trigger it or found the bug, which is why it exist until now.

    Thanks!
    Denzel

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    #19882 |

    Hi Folks,

    To Imran: I never asked for any special customization of the theme, for which ,for sure, I could be charged with a fee. I just asked to fix the issues that came out with the new version.
    That’s all. Your statement that every possible issue will be fixed in an update version , is in the right way and clears every misunderstandings. As you already know the problem was a bug, and your colleague Denzel find it and fix it. I’m sure that in the next update everything will be ok.
    Any way I would like to thank you, because our little and friendly argument should help the theme to be better.

    To: Denzel: Thank you very much for your great job. Keep it this way!

    Looking forward for the new update!

    Best regards to all

    Georgios

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #19884 |

    Hi Georgios,

    For your information, In version 2.0.0, We only replace the Theme Options to use Redux Framework, we did not modify any design layout. Version 2.0.1 is a bug fix version.

    Thanks!

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    #19885 |

    Ok, I understand.

    Just in the new update take not every of our remarks in order to ask you for less custom css!

    Many thanks to all

    Georgios

Viewing 7 replies - 21 through 27 (of 27 total)

The topic ‘Menu hover effect not working in my 1.9.0 evolve’ is closed to new replies.