• Creator
    Topic
  • #8214

    Ron Linders
    Spectator

    I do like the new hover effect on my laptop / pc since evolve version 2.8.
    However, on a samsung galaxy tablet it is very hard to read what the sub menu is displaying.
    Thx.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2580
    #8894 |

    please try to update to 2.8.1 http://theme4press.com/evolve/ and let me know if it helps

    Ron Linders
    Spectator
    Post count: 12
    #8912 |

    Terrible! My site is totally offline! If I look at the 2.8.1 zip file, important content is missing! Did you zip ALL files?? How do I repair??

    Ron Linders
    Spectator
    Post count: 12
    #8913 |

    Problem solved by reinstalling WordPress and evlove theme 2.8.0

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2580
    #8914 |

    what issue have you got? there is not necessary to reinstall WP.

    Ron Linders
    Spectator
    Post count: 12
    #8917 |

    No idea Roman. I updated the site with 2.8.1. and the site did not show up when I entered the url.
    Having a look via FTP showed me strange files in the root. These also consists in your evolve map under Themes.
    Had to carefully delete files and after all (because the problem still existed) had to re-install Evolve 2.8.0
    Now the site is back online but I’m careful with updates.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2580
    #8919 |

    do you still have a copy of the zip file you used?

    Ron Linders
    Spectator
    Post count: 12
    #8927 |

    No, I’m sorry Roman, I do not have the zipped file anymore

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2580
    #8930 |

    I would need to know what unexpected content was there…did you download it from our website?

    Ron Linders
    Spectator
    Post count: 12
    #8938 |

    Roman, still I encounter problems with the update tp 2.8.1.
    Again I did the update and again, I had a blank Dashboard.
    After renaming the plugin map the dashboard error still existed.
    After renaming evolve to xevolve, the problem was solved!
    I installed back the 2.8.0. version and I’m back on track!

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2580
    #8939 |

    can you please turn on debug mode in WP http://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress , then upload the 2.8.1 evolve version, enable it and let me know what error it writes exactly.

    define this in the wp-config.php file:

    Code:
    define(‘WP_DEBUG’, true);
    Ron Linders
    Spectator
    Post count: 12
    #8958 |

    I did the update to 2.8.1 via tgeme update within WordPress.
    All seems to work well!
    Thx Ronan!

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2580
    #8959 |

    well, FTP sometimes copying with bugs so probably it was the issue.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Menu hover effect tablets’ is closed to new replies.