Topic Resolution: Resolved
  • Creator
    Topic
  • #27238

    Jesse Vaaranto
    Spectator
    Been thanked: 1 time

    Hi.

    I have a problem where the arrow icons from top menu, bootstrap sliders and also the icons from social media links is lost quicky after moving across the site. Icons is replaced by little square on pc and on mobile device such as tablet the icons is replaced by random chinese character.

    I have evolve+ 2.6.2 running on wordpress 4.5.1.
    Website can be found in here: http://www.joio.fi

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #27240 |

    from error console in your website:

    Font from origin 'http://joio.fi' has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'http://www.joio.fi' is therefore not allowed access.

    try add this rule to your .htaccess

    Header add Access-Control-Allow-Origin "*"

    or

    Header add Access-Control-Allow-Origin "your-domain.com"

    Jesse Vaaranto
    Spectator
    Post count: 7
    Been thanked: 1 time
    #27245 |

    Thank you for your reply.

    At least for now adding “Header add Access-Control-Allow-Origin “*” ” to .htaccess seems to work for my issue.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #27254 |

    is it working? I still see no icons..have you clean the cache?

    Jesse Vaaranto
    Spectator
    Post count: 7
    Been thanked: 1 time
    #27303 |

    For me and those icons were correctly on their places on multiple platforms and browsers but now after the latest update (2.6.3) those icons is again missing completely. Not even the small squares indicating there is something to be clicked on.

    Jesse Vaaranto
    Spectator
    Post count: 7
    Been thanked: 1 time
    #27304 |

    Tried to add the previous fix to .htaccess again and it just bringed back those squares and random chinese charecters..

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #27312 |

    I again see the error in the console.. is it added correctly?

    Jesse Vaaranto
    Spectator
    Post count: 7
    Been thanked: 1 time
    #27729 |

    I Added

    <IfModule mod_headers.c>
    Header add Access-Control-Allow-Origin “*”
    </IfModule>

    to the .htaccess and changed permissions to read-only since the file seemed to erase itself frequently. I see no error messages in the console and all the icons are working properly.

    1 user thanked author for this post.
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.