• Creator
    Topic
  • #19073

    Richard Teqon
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Dear,

    Currently I’m working with the Alora-theme, so far everything seems to work well, however I have a small problem with the menu.
    In “mobile”-view the menu will not appear. I tried to find it with the “inspector” but it seems completely “lost”.
    Is someone able to help me with this problem?

    Link: https://www.naturellanatural.net/

    Thanks in Advance,

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Replies
  • Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #19074 |

    Hi Richard,

    Thanks for writing in,

    Please make sure that the Main Navigation option is enabled under your menu option. You can go to Appearance > Menus > Menu Settings and check the “Main Navigation” box, as per shown here: http://prntscr.com/7va5i4.

    Hope this helps!

    Thanks.

    Richard Teqon
    Spectator
    Post count: 6
    Been thanked: 0 times
    #19078 |

    Hi Imran,

    Thanks for the reply, Sadly it did not work.
    The box was already checked and still the menu disappears in “mobile”-view.
    Do you have an idea if there is another fix?

    Thanks in Advance,

    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #19085 |

    Hi Richard,

    Upon checking, you are using an old version of the theme alora v2.5.0. So I’d advice to update the theme to alora v2.7.0. Before Updating the theme make sure that you are using a child theme to preserve the current changes. I’d advice to backup your website before updating. backup

    Thanks.

    Richard Teqon
    Spectator
    Post count: 6
    Been thanked: 0 times
    #19086 |

    Thanks for the reply, We will try that!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
You must be logged in to reply to this topic.