• Creator
    Topic
  • #30629

    Marisa McCall
    Spectator

    Hello, I have a similar error, though mine is showing “Fatal error: Call to undefined function is_product() in /home/www/thebanetgroup.com/wp-content/themes/evolve-plus/library/functions/basic-functions.php on line 3306”. I’ve tried disabling all my plugins, and it still has the same error. I switched to a different theme, and it went away, so I figure it must be an issue specifically with evolve+. I also tried downloading and manually updating my theme files, and then once I reactivated evolve+, it was giving me the error again. Please help!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30643 |

    Hi,

    Please provide the following details in Private Reply.

    WordPress login URL
    WordPress username
    WordPress password

    FTP server URL
    FTP username
    FTP password
    FTP port

    I will need to login to fix your issue.

    Thank you

    Marisa McCall
    Spectator
    Post count: 3
    #30651 |
    This reply has been set as private.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30659 |

    Hi,

    I can login to your website.
    You are using Evolve Plus 2.6.8 which is the latest available version.
    I cannot see any Fatal Error.

    Please tell me how to replicate this issue.

    Thank you

    Marisa McCall
    Spectator
    Post count: 3
    #30668 |

    Hello, It’s on the bottom of the home page, and on all the individual post pages.

    For example: http://thebanetgroup.com/2022-guardian-wy-colorado-springs-co-80919/
    Shows: https://gyazo.com/07dd5d9e757c36afd6041258ed55a9d3

    On the homepage, scrolled all the way to the bottom where the recent posts should be showing up, all I see is: https://gyazo.com/4f0226fe829237dec2612ef4557c37e2

    There really aren’t any steps to replicate, since this is just what shows up. I’ve tried it on different browsers, on two different computers, and even cleared all the cookies/cache and tried it again.

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30682 |

    Hi,

    I had logged in and fixed the issue.
    Please let me know if you are still seeing any errors.

    Thank you.

    Marisa McCall
    Spectator
    Post count: 3
    #30690 |

    Thank you, it does appear that everything is working correctly again. 🙂

    1 user thanked author for this post.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30707 |

    Hi,

    You are welcome.
    Sorry for causing any inconveniences.

    Best Regards,
    Denzel

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Moved: Reply To: Fatal error after update to evolve 2.6.8’ is closed to new replies.