• Creator
    Topic
  • #15153

    Johnny Good
    Spectator

    Hi,

    Earlier I tried to reply two times in this thread https://theme4press.com/support/topic/contact-form-cant-send-email/
    but after I hit submit nothing happened.
    First I thought reply is not posted because of spam prevention, post needs to be reviewed but after some time I posted again and same issue?

    Also, I noticed that email notification is delayed sometime even by full day, is that normal?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2602
    #15155 |

    Will need to monitor it.hear first time about this issue.thanks for the report

    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #15158 |

    Just tried it again and it went thru this time!

    I never received email notification that someone replied to this thread even though I checked “Notify me of follow-up replies via email”
    Also I checked my spam folder and I’m using Yahoo email if it matters.

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2602
    #15170 |

    will test it on my side now 🙂

    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #15189 |

    FYI. Email notification that I have new reply from yesterday (March 5) I got today (March 6).

    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #15190 |

    http://prntscr.com/6dkvp2 March 6th 9:04PM CET (Europe time)
    http://prntscr.com/6dkwu5 March 5th 11:24PM CET (Europe time)

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2602
    #15195 |

    and now, is it still sending with a delay?

    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #15196 |

    Nope, instantly. So it must be Yahoo!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘My reply does not show on this forum?’ is closed to new replies.