• Creator
    Topic
  • #26004

    Aaron Hamlin
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Every page of mine has different page options under the Alora theme but for some reason, once I change them and update the page, the options automatically return to default.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2849
    Been thanked: 91 times
    #26028 |

    Hi,

    Sorry, I am not able to replicate your issue on my localhost test site.

    For troubleshooting,
    Please disable one plugin at a time to find out which plugin is causing this issue.

    Thank you

    Aaron Hamlin
    Spectator
    Post count: 5
    Been thanked: 0 times
    #26177 |

    Thank you for the comment, but I disabled every plugin I had as well as deleted it, and the problem is persisting. Any additional help would be appreciated.

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2849
    Been thanked: 91 times
    #26187 |

    Hi,

    Sorry, never encounter this before.
    Please post your WordPress login access details in private reply.

    I will login to take a look.

    By the way, what’s your web hosting running on? Is it a linux server or windows server.

    Thank you.

    Aaron Hamlin
    Spectator
    Post count: 5
    Been thanked: 0 times
    #26391 |
    This reply has been marked as private.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2849
    Been thanked: 91 times
    #26402 |

    I will also need your website URL

    Thank you

    Aaron Hamlin
    Spectator
    Post count: 5
    Been thanked: 0 times
    #26478 |
    This reply has been marked as private.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2849
    Been thanked: 91 times
    #26502 |

    Hi,

    I had login and taken a look.

    Your current activated theme is Evolve Theme, not Alora theme.
    I am also able to publish page and edit page.

    Thank you.

    Aaron Hamlin
    Spectator
    Post count: 5
    Been thanked: 0 times
    #26519 |
    This reply has been marked as private.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2849
    Been thanked: 91 times
    #26529 |

    Hi,

    I don’t see anything wrong with it.
    Except your server is very slow!

    I had done a test page.
    http://friendswl.com/new-site/test-page-options/

    This screen-cast shows me editing the page.
    http://screencast-o-matic.com/watch/cDf2Vm1gv1
    I forgotten to switch off the recording at the end of the video, so you will see no movement towards end of video.

    Thank you

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
You must be logged in to reply to this topic.