• Creator
    Topic
  • #23160

    Susan Young
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Hi, I have a parallax slider on the front page and would like the background to be white only not a gradient. When I set it to white it has the gray/white gradient as at http://www.higher-pastures.com/

    Does it require some custom css?

    I have tried setting it to transparent but then it goes black!

    Thank you for any help you can offer.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #23198 |

    Hi,

    Please use the following codes in Theme Options -> Custom CSS

    Thanks!

    Susan Young
    Spectator
    Post count: 4
    Been thanked: 0 times
    #23208 |

    Thank you, it worked but only when I set the colour to #ffffff, it didn’t like #fff 🙂

    Thanks for the speedy help.

    Susan Young
    Spectator
    Post count: 4
    Been thanked: 0 times
    #23210 |

    Argh! Now the slider will only show 2 slides (there are 5 and all are turned on). You can view the first and then it goes to the second but freezes. You can jump a slide from the first but then it freezes also so you can only ever see two slides (tested in safari and chrome). Any ideas?

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    Been thanked: 129 times
    #23221 |

    Hi,

    Sorry, I am unable to reproduce your issue.
    The post slider on my test site works properly.

    Please remove one plugin at a time to find any plugin conflict.
    Remove any added javascript.
    Clear cache plugin’s cache ( if you have install plugin such as W3 Total Cache ) and browser cache, everything time you deactivate a plugin or remove a script.

    Thanks!

    Susan Young
    Spectator
    Post count: 4
    Been thanked: 0 times
    #23236 |

    Hi, I have done all you suggested but no change. I have played with the css you supplied and commenting it out removes the problem (but obviously I have the original issue). It is something to do with the ‘none’ part of the code. Removing it removes the freezing problem but I can see the background, putting ‘none’ back removes the background but causes the freeze.

    Susan Young
    Spectator
    Post count: 4
    Been thanked: 0 times
    #23240 |

    Solved the initial problem another way by adding in a small white 5px background image to the slider area. Gave me a white background and no need for the code so the freeze issue has gone too.

    Grethe Melby
    Spectator
    Post count: 2
    Been thanked: 0 times
    #25250 |

    I have the same problem now.

    Grethe Melby
    Spectator
    Post count: 2
    Been thanked: 0 times
    #25251 |

    Seems I solved it with this code:

    .da-slider {
    background: #fff
    }

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
You must be logged in to reply to this topic.