Topic Resolution: Not Resolved
  • Creator
    Topic
  • #29918

    Chris Nicoll
    Participant
    Been thanked: 1 time

    Hello.

    I’m having some trouble customizing the display of all the Portfolio items. Regardless of what display settings I select when setting up the page – it always displays the items as full-width tiles. Furthermore, when I try to ‘hide’ the categories selector it’s still appearing?

    You can see how it’s displaying here: www.wizzfx.com/our-work

    I’m wondering if I’ve missed a setting or something?

    Theme Version: +evolve 2.6.8
    Wordpress Version: 4.6

    Any help gratefully received.

    Thank you!
    Chris

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
Replies
  • Daniel Jones
    Moderator
    Post count: 241
    Been thanked: 18 times
    #29925 |

    Hi Chris,

    Thank you for reaching out to us.

    Hmm, I might need to have access to your backend to have a closer look at this. Could mind sharing temporal login details to your site’s admin dashboard, please? Also, kindly confirm if you missed a step while setting up portfolio as detailed here:

    Setting Up The Portfolio

    Hope to hear from you soon.

    Chris Nicoll
    Participant
    Post count: 6
    Been thanked: 1 time
    #29926 |
    This reply has been marked as private.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2858
    Been thanked: 92 times
    #29942 |

    Hi,

    I had login to take a look.
    Can’t find what’s causing this issue.
    I used my test site portfolio setting as a reference, and I am still unable to get it working.

    There is no javacript error in browser error console. Therefore no clue as to why the script is positioning all portfolio items with left 0. The calculation is “broken”.

    May I know if you had modified the theme?
    If not, can you try re-installing Evolve plus theme?

    Can you try disabling all plugins except theme4press core and reduxframework plugin? and check if your portfolio page works properly?

    Thank you

    Chris Nicoll
    Participant
    Post count: 6
    Been thanked: 1 time
    #29943 |

    Hi,

    Thanks for taking a look. I haven’t modified the theme at all, I’ve tried re-installing AND I’ve disabled all the plugins and the page still isn’t working.

    I tried deleting the Theme4Press Core and Redux Framework Plugins to no avail…I even tried seeing if the Post Format of the Portfolio Posts had something to do with it… but no.

    I do wonder if it’s something to do with the image size or something? Perhaps I have a weird thing in the MySQL database that the plugin is randomly calling for?

    Very keen to find a fix…

    Thanks for your help thus far!

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2858
    Been thanked: 92 times
    #29950 |

    Hi,

    I will inform my employer now.
    Ask him to login and take a look, maybe he can spot the cause of this issue.

    Thank you

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2858
    Been thanked: 92 times
    #29983 |

    Hi,

    My employer replied that he will ask his developer to look into this issue.

    Thank you

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2858
    Been thanked: 92 times
    #30097 |

    Hi,

    Our developer has logged into your website and fixed the issue.
    http://www.wizzfx.com/our-work/

    This fix will be added into our next theme version update.

    Thank you.

    1 user thanked author for this post.
    Chris Nicoll
    Participant
    Post count: 6
    Been thanked: 1 time
    #30098 |

    Thank you so much!

    1 user thanked author for this post.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2858
    Been thanked: 92 times
    #30111 |

    You are welcome!
    Credit goes to our developers!

    Thank you.

    Chris Nicoll
    Participant
    Post count: 6
    Been thanked: 1 time
    #30210 |

    Hello.

    Sorry to do this, but I changed the width of my site and now the Portfolio is broken again – could you take another look?

    Please?

    Thank you!

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2858
    Been thanked: 92 times
    #30214 |

    Hi,

    Which option did you make changes and broke the portfolio?
    Theme Options -> General -> Layout -> Layout Width ?

    If not, please list down the options that you made changes.

    I will notify our developers to check this out.

    Thank you.

    Chris Nicoll
    Participant
    Post count: 6
    Been thanked: 1 time
    #30254 |

    Hello!

    Yes that’s correct – I changed it from 1200 to 1600px.

    Thank you!
    Chris

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2858
    Been thanked: 92 times
    #30259 |

    Hi,

    Thank you for your reply.
    I will pass this information to our developers.

    Thank you

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2858
    Been thanked: 92 times
    #30265 |

    Hi,

    Our developer has made an update on your website.
    Please try it out.

    Thank you

    Chris Nicoll
    Participant
    Post count: 6
    Been thanked: 1 time
    #30271 |

    Thanks, if I want to tweak the layout now will it cause the problem again? As in, switching to a four column no side bar layout?

    Thanks!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
You must be logged in to reply to this topic.