• Creator
    Topic
  • #30916

    Liam Sweeney
    Participant

    My features images are showing up very large and not as thumbnails, like they should.

    Also, when I click on a featured image, I get a “Page not found” saying “Sorry, but you are looking for something that is not there.”

    Any ideas? Thanks!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30922 |

    Hi,

    Please provide website URL.
    URL that shows your portfolio.

    Thank you

    Liam Sweeney
    Participant
    Post count: 6
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30937 |

    Hi,

    I think your issue is similar to this customer.
    https://theme4press.com/support/topic/portfolio-display-not-working/page/2/

    Please provide WordPress admin access and FTP access details in Private Reply.
    I will get our developer to update theme on your website.

    Thank you

    Liam Sweeney
    Participant
    Post count: 6
    #30946 |
    This reply has been set as private.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #30956 |

    Hi,

    Thank you for your reply.
    I will inform our developer to take a look.

    Thank you

    Liam Sweeney
    Participant
    Post count: 6
    #30976 |

    Can this be taken care of soon? I upgraded this theme specifically for the portfolio feature. Thank you!

    Priyank
    Moderator
    Post count: 378
    #30980 |

    Hi,

    Sorry for late update.

    I have update your portfolio page and it’s working proper now.
    Take review your site and let us know if anything.

    Thank you

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Portfolio problems’ is closed to new replies.