• Creator
  • #8230

    Jackie Storm
    Been thanked: 0 times

    I have the evolvepro theme and set up a static home page through the customize settings. I also set up a page as my posts page, but my posts will not show up there. I’ve tried everything I can think of, including changing the page template from blog, to magazine, to business..nothing works. It seems very simple. To have a static home page, you create that page plus a separate page, which in the customize settings, you assign a page to be your posts page. I did that and I’m just puzzled as to why it doesn’t work.

    My Page: http://artbyjmiriam.com/#&panel1-4

    So as you will see, Welcome to Art by Jaclyn Miriam is my static home page. It works perfectly. ART by Jaclyn Miriam Blog is the page I assigned my posts to in settings. So I should be able to go to that page and see my posts. But it’s blank. So for the sake of having a temporary link to my posts, I set up a “Recent Posts” widget in the header of my ART by Jaclyn Miriam Blog page, but I would really like to get this resolved as soon as possible.


Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Roman
    Post count: 2539
    Been thanked: 29 times
    #8966 |

    if you have set the blog page in Settings -> Reading -> Posts page: , this must be not selected. The front page, can be selected. Then in the page edit mode, for your blog page, you need to have selected Blog Template. Then it should work as you wish

Viewing 1 replies (of 1 total)
You must be logged in to reply to this topic.