• Creator
    Topic
  • #17840

    Johnny Good
    Spectator

    Hi,

    I have Evolve child theme (v1.9.0) and so far after new update my only modification to header.php was to add <?php putRevSlider(“glavnaslider”) ?> and it worked every time, now two are overlapping and I’ve redone few times from begging as suggested by Roman here https://theme4press.com/support/topic/replace-custom-logo-with-different-image-slider/
    but no joy. What am I doing wrong?
    Before everything was stacked bellow each other.

    Thanks!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 17 total)
Replies
  • Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #17841 |
    This reply has been set as private.
    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #17842 |
    This reply has been set as private.
    Roman
    Keymaster
    Post count: 2601
    #17850 |

    probably incorrectly inserted code…please paste the exactly code which you used for the child theme

    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #17858 |
    This reply has been set as private.
    Roman
    Keymaster
    Post count: 2601
    #17864 |

    try to insert this code < ?php putRevSlider("glavnaslider"); ?> right after this code:

    <div class="menu-back">

    so it will look:

    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #17889 |

    Thank you Roman!

    Before update slider was not bellow text logo but now it looks even better.
    If I wanted to compare how it will look above text logo where would I insert that slider?

    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #17890 |
    This reply has been set as private.
    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #17891 |
    This reply has been set as private.
    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #17892 |
    This reply has been set as private.
    Johnny Good
    Spectator
    Post count: 90
    #17938 |

    Anyone please?
    Do I need to hire a developer just to find proper place?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 17 total)

The topic ‘Replace custom logo with different image slider not working after update?’ is closed to new replies.