Topic Resolution: Resolved
  • Creator
    Topic
  • #29263

    Donna
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Since the update I have another glitch happen on my site.
    SOME posts are now not showing up responsive.
    Here is a link to one of them: http://serenityclay.com/polymer-clay-places/
    Thank you.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
Replies
  • Donna
    Spectator
    Post count: 22
    Been thanked: 0 times
    #29265 |

    Opps I put the wrong link in.. here is one not working http://serenityclay.com/my-first-polymer-clay-canes/

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3218
    Been thanked: 128 times
    #29278 |

    Hi,

    Your tiled gallery is breaking responsive.

    Please use the following in Theme Options -> Custom CSS

    Thank you.

    1 user thanked author for this post.
    Donna
    Spectator
    Post count: 22
    Been thanked: 0 times
    #29286 |
    This reply has been marked as private.
    Daniel Jones
    Moderator
    Post count: 241
    Been thanked: 19 times
    #29292 |

    Hi Donna,

    Thanks for reaching out to us again.

    This issue is related to plugin conflicts. Kindly try to find out which one is causing the issue by deactivating all the third party plugins and check again, if the issue is resolved, reactivate one by one to identify the culprit.

    Let me know how it goes.

    Donna
    Spectator
    Post count: 22
    Been thanked: 0 times
    #29296 |

    Hello, I deactivated them all and there was no change on the post. It was still non responsive. There is no gallery on this page either.

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3218
    Been thanked: 128 times
    #29301 |

    Hi,

    There could be broken HTML on that post’s content
    Please re-create another post with the same content and see if there is any responsive issue.

    Please also check your Theme Options -> Custom CSS for any syntax error.

    Thank you

    Donna
    Spectator
    Post count: 22
    Been thanked: 0 times
    #29307 |

    Hello
    I made a brand new post and checked after each section. Adding the text was OK, I was able to add the feature image OK, but as soon as I added a picture to the page is when it turns non responsive. \

    After testing more I found out it was when the caption is added to the photos is when the responsive breaks…
    What can i do to be able to add the captions back to my photos?

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3218
    Been thanked: 128 times
    #29333 |

    Hi,

    Thank you for finding out the cause of the issue.
    Please use the following in Theme Options -> Custom CSS

    The above code is for preventing image with caption from overflowing in mobile view.
    Hope this helps.

    Thank you.

    1 user thanked author for this post.
    Donna
    Spectator
    Post count: 22
    Been thanked: 0 times
    #29336 |
    This reply has been marked as private.
    Daniel Jones
    Moderator
    Post count: 241
    Been thanked: 19 times
    #29338 |
    This reply has been marked as private.
Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
You must be logged in to reply to this topic.