• Creator
    Topic
  • #20435

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Hi folks,

    I use Polylang plugin in Evolve theme and I have the following problem ONLY in iPad and Android:

    When I switch the language from English or other LTR language to a RTL languages (Arabic) I can not see the site at all in android and partially in iPad.

    Have you any idea for this. In Windows no problem

    Thanks in advance

    Georgios

    my site: cleanpass.grandeurandluxury.com

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3211
    Been thanked: 128 times
    #20438 |

    Hi,

    Please try the following codes in Theme Options -> Custom CSS

    I think the site is overflow to the right side of the screen and hidden from view.

    Thanks!

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #20442 |

    Hi Denzel,

    Thanks for your reply

    I tried your code in iPad and android but it didn’t work.

    Another idea?

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3211
    Been thanked: 128 times
    #20450 |

    Hi,

    I am not seeing any errors now.

    The following is a few iPad screenshots viewing your site in RTL, in both portrait and landscape view.
    http://prntscr.com/8d7s6i
    http://prntscr.com/8d7stq
    http://prntscr.com/8d7t3l
    http://prntscr.com/8d7wme

    The following is a few android browser screenshots from my OPPO android phone, viewing your site in RTL, in both portrait and landscape view.
    http://prntscr.com/8d7x8n
    http://prntscr.com/8d7xaq
    http://prntscr.com/8d7xk5
    http://prntscr.com/8d7xmk

    Perhaps you have fixed it.
    If not, I think all you need is to clear your browser cache.

    Sorry, that’s all I can help for this issue.

    Thanks!

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #20455 |

    Hi Denzel,

    Yes, you see it working because I forced Arabic language to be displayed as a LTR language. It is not the natural way that a RTL language is suppose to be displayed.

    Please take a look now, as I returned to normal RTL. The problem insists.

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3211
    Been thanked: 128 times
    #20468 |

    Hi,

    I have reported to my employer, he says he will get his developer to look into this issue.
    Please wait for next theme version update.

    Thanks!

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #20476 |

    Thanks Denzel,

    I will wait the new version. I hope it will come soon.

    Since you understood the problem, I’m sure you’ll find solution.

    Just another issue: I have noticed that in parallax slider when I change the text style in description font nothing happens. F.e when I want normal and no italic style. If I change it in the style options doesn’t change. In slider title font works fine. The problem is only in description font.

    Have an idea for this?

    In any case when release the new version make sure that all functions work properly

    Thanks in advance

    Georgios

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3211
    Been thanked: 128 times
    #20478 |

    Hi,

    Sorry, I am just an employee working as a support moderator on this forum.
    All I can do is to provide solution to bugs that I can resolve, and report it to my employer. Regarding this RTL issue, I do not have any solution and we will have to depend on my employer’s best developer to fix it.
    I cannot guarantee anything unless I own the company.
    Hope you understand, Thank you.

    As for the parallax slider description issue, there is an italics font style code in parallax.css, Please use the following code in Theme Options -> Custom CSS to overwrite it.

    Thanks!

    Georgios Papageorgopoulos
    Spectator
    Post count: 33
    Been thanked: 0 times
    #20479 |

    Thanks again Denzel,

    For RTL isuue, I understand your position. Thanks for your assistance.

    For the slider, your code worked fine. Thanks a lot Denzel.

    Keep me informed for the RTL issue.

    Georgios

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
You must be logged in to reply to this topic.