• Creator
  • #19789

    Jeff Cherry
    Been thanked: 0 times

    I just setup a new WordPress install and installed the evolve theme which I have used on several other sites no problems. But for some reason this new site I cannot get either slider to show up on the home page. I went through all of the theme options and customize and cannot find the issue. I searched the forums but did not find any results.

    What simple thing am I missing? There are only the base plugins and they are not active.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Roman
    Post count: 2539
    Been thanked: 29 times
    #19796 |

    which sliders? may I see the website? Possible to get login details in the Private reply to see the issue?

    Benn Marine
    Post count: 1
    Been thanked: 0 times
    #30222 |

    I’m having the same problem. I Was using the free version of “evolve” and everything was working great, I wanted to unlock some of the locked features so I purchased the evolve+, but ever since I plugged in the paid version I can’t get the slider to work on the home screen. Please help! Working to launch my website in 3 days!!! Gah!

    Denzel Chia
    Post count: 3028
    Been thanked: 110 times
    #30233 |

    Hi Benn,

    As per forum rule. please do not post in other user’s thread.

    Please open your own topic and provide your website URL.
    Please let us know which slider is not working for you.

    Thank you.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
You must be logged in to reply to this topic.