Topic Resolution: Resolved
  • Creator
    Topic
  • #26534

    Linda K Muterspaugh
    Participant
    Been thanked: 1 time

    Hello,

    I am using the evolve plus (premium) theme and have encountered an issue with the styling of the top (primary menu).

    When I set up the top menu, every main item is marked with a red “>” symbol. This same symbol appears by each item in the two pages that have submenus: About and Services.

    I set up a dummy page with a screen capture so that you can see these red “>”symbols at this address:

    question

    In addition to being distracting, the red “>” symbols seem to add unnecessary space to the navigation bar.

    I have searched the support forum, as well as the documentation and the Theme options and settings. However, I cannot find a way to suppress these red “>” symbols.

    Can you help me?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Replies
  • Linda K Muterspaugh
    Participant
    Post count: 5
    Been thanked: 1 time
    #26536 |

    Oops lost the link to the test page. Here it is again.

    contentplusmarketing.com link issue.

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2858
    Been thanked: 91 times
    #26555 |

    Hi,

    Please use the following in Theme Options -> Custom CSS

    Thank you

    Linda K Muterspaugh
    Participant
    Post count: 5
    Been thanked: 1 time
    #26844 |

    Thank you! Fixed by changing the bullets for all lists, but good to have a back-up solution.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
You must be logged in to reply to this topic.