• Creator
  • #28127

    Been thanked: 0 times

    Hey there,

    So we have created a Theme4Press Slider and all the slides are pointing to a different page in configurations.

    However, when you go run the slider on the homepage, all slides take only to the about page.

    Double checked all settings. Cleared cache. Will send client website URL in private message.

    Thanks in advance!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • SO
    Post count: 13
    Been thanked: 0 times
    #28128 |
    This reply has been marked as private.
    Daniel Jones
    Post count: 241
    Been thanked: 19 times
    #28130 |

    Hi SO,
    Thanks for contacting us and sorry for the problem you’re facing.

    Kindly could you check and confirm that each slide has a different url. You can confirm that from Theme4Press Slider > Add or Edit Slides, the go to edit page of slide and look at Slide Link. If the problem persists, kindly could you share with me temporary login credentials on a private reply so that I may dip deeper and help.

    Looking forward to your reply.

    Peter Rose
    Post count: 19
    Been thanked: 0 times
    #28694 |

    I just created a clone of my site and updated wordpress, theme and pluggins. Still having same issue.

    YELLOW DOG | Hospitality Careers

    Denzel Chia
    Post count: 2990
    Been thanked: 108 times
    #28699 |

    Hi Peter,

    Please do not post in other user’s thread.

    I had moved your request to a new thread.
    Please reply from there.

    Thank you.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
You must be logged in to reply to this topic.