• Creator
    Topic
  • #14574

    Mike Worley
    Participant
    Been thanked: 0 times

    I recently installed the plugin for WP Captcha Bank Pro, a commercial captcha from Tech-Banker in England. This plug will only work on the login page but does not appear on any other page, specifically the comments section.

    This appears to be a problem with the Alora theme itself, since the plugin works just fine with other themes.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Replies
  • Alok Maheshwari
    Spectator
    Post count: 303
    Been thanked: 0 times
    #14575 |

    What is your site url? Also pm me the login details and I can have a look.

    Mike Worley
    Participant
    Post count: 9
    Been thanked: 0 times
    #14580 |

    I just noticed that I’m using Alora version 1.0.0 and you are now on 2.5.0. Perhaps that will address the issue. I’ve downloaded the new version but when I try to install it, I get an error that the theme already exists. Can I delete the original installation without losing all my customizations?

    Alok Maheshwari
    Spectator
    Post count: 303
    Been thanked: 0 times
    #14584 |

    Better take a full backup (db + files) and then try updating the theme. Since the version gap is high, there are chances for the things to be broken.

    Mike Worley
    Participant
    Post count: 9
    Been thanked: 0 times
    #14588 |

    I had to delete the original theme and then upload the new version but all appears to have gone well. Also, the captcha problem is corrected with the new version.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
You must be logged in to reply to this topic.