Forum Replies Created

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 378 total)
Replies
  • vaibhav
    Moderator
    Post count: 378

    Hi,

    First, We have not provided support for third-party plugin ‘eCommerce Product Catalog’.
    Read ‘eCommerce Product Catalog’ document carefully and check it’s setting.
    Go to product setting and check below options, maybe it helps you.
    Product -> Settings -> General Settings -> General Settings -> Main listing shows ( select products option )

    Thank you

    vaibhav
    Moderator
    Post count: 378

    Hi,

    First, We have not provided support for third-party plugin ‘eCommerce Product Catalog’.
    We think that Speculative Portfolio is one type product so go to edit product and check its product name.
    We think that product name is All Speculative Portfolio so it’s not mentioned ‘All Category’.

    Thank you

    vaibhav
    Moderator
    Post count: 378
    in reply to: Addition to header #35955 |

    Hi,

    Go to your FTP or Cpanel and find below path
    \wp-content\themes\evolve-plus\header.php

    Thank you

    vaibhav
    Moderator
    Post count: 378

    Hi,

    Our evolve plus current version is 2.8.1, go to below link and check it.

    My account

    Thank you

    vaibhav
    Moderator
    Post count: 378
    in reply to: download alora theme #35953 |

    For any further query, you will contact us.

    Thank you

    vaibhav
    Moderator
    Post count: 378
    in reply to: colors of the table #35952 |

    You are welcome 🙂

    vaibhav
    Moderator
    Post count: 378

    Hi,

    Sorry but I am not sure that you are right but maybe your update code generates cause for images.
    Images do not get from its actual path like ‘http://static.domainname.com/uploads/’ so it means images not put right positions or change its actual path.

    So we suggest that you have to check your images in actual path means go to below path through FTP or Cpanel and check images are exist or not on below path. if not exist on below path so where are all images in your subdomain? and changes the wrong path and put the right path for all images with your UPDATE code. Maybe your issue will solve.
    http://static.neexiemedia.com/uploads/2017/07/Neexie-Media-Fundacion-Universidad-Laguna.png

    Thank you

    vaibhav
    Moderator
    Post count: 378
    in reply to: colors of the table #35922 |

    Hi

    We have solved your problem and add below custom css.

    Thank you

    vaibhav
    Moderator
    Post count: 378

    Hi,

    Go to Theme4press slider and go to your sliders settings and set Slider Width as 100% and set Slider Height Whatever you like it but you give it in px.

    Thank you

    vaibhav
    Moderator
    Post count: 378

    Hi

    We have solved this problem some time ago if you have not used latest version so use our latest version but remember one thing if you create your some customization work for your site so it’s lost after theme update so first get backup your customization work for your site after that check our changelog file and check it’s carefully.

    If you do not wish to theme update so we will generate custom css for your problem if it’s possible.
    we need to enable sticky menu your site to check your issue.

    Thank you

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 378 total)