Topic Resolution: Not a Question
  • Creator
    Topic
  • #23911

    Christian Morin
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Hi there!
    I just want to point out this small bug. I set up a Theme4Press Slider in a post, using the Shortcode tool. The bug is in the page navigation links at the bottom of the post: you’ll notice that the link at the right points to a slide from the Slider, not to the next post.
    You can see it here:

    Qui sera l’Artiste pour la Paix de l’année ?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Replies
  • Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #23922 |

    Hi Christian,

    Thanks for writing in!

    You can see it here:

    The provided link in not seem to be working at our end. Please provide us with the link of your website, so that we can take a look into your setup and provide you with a possible solution.

    Thank you!

    Christian Morin
    Spectator
    Post count: 20
    Been thanked: 0 times
    #23924 |

    Yes, each time I write an URL here, it ends up blank.
    Here it is : http://www.artistespourlapaix.org/?p=9485

    Imran
    Spectator
    Post count: 403
    Been thanked: 0 times
    #23925 |

    Hi Christian,

    the link at the right points to a slide from the Slider, not to the next post.

    Upon checking, it seems to be all fine at our end (see: http://prntscr.com/9wbf7v); please confirm if there’s still a bug by providing some screenshots, so that we can provide with a detailed response.

    Thank you!

    Christian Morin
    Spectator
    Post count: 20
    Been thanked: 0 times
    #23928 |

    Thanks!
    Actually I’m refering to the navigation link at the bottom of the post – please see attached screenshot.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
You must be logged in to reply to this topic.