• Creator
    Topic
  • #12973

    Melchior Castelli
    Participant
    Been thanked: 0 times

    Hello everybody!

    This is my website under construction:     http://www.bildzeuge.de

    I have some difficulties with typography of the template evolve 1.6.5. pro (paid version).
    First: The fonts in the sidebar widgets and in the footer is too small. I cant adjust it!
    Second: The headings font is not different is too global, not differenciated (‘ve made ​​green for better identification),
    because is too large in the subside for the respective tags and categories, but as a heading on the blog side should not appear exactly as they!
    Thirdly: The content writing in the footer widgets is the same color as the dark background for automatically setting “footer pattern”.
    Fourthly: My generell links setting ist red, but some links are still blue (for example in simlar posts or in the post meta header or over the comments box, the user name etc.)
    Fifthly: If enable widgets background then are the boxes in the footer light (white). That
    s ugly!
    Sixthly: The buttons under the post excerpts would be to adapt in style, size and with the signature, it`s too close to text and I would like to have the button right.
    Seventhly: I would like the post meta header (Breadcrumb) larger, the notification options under the comment box smaller also to change and the html tags and hide the ugly programming code under the comment box.
    Eighthly: In my theme settings is my basic 1 post per row (Home), but in the page setup for a blog template (archive) I need 2 posts per row.

    So that’s a lot, but I hope for your help!?
    Hours and days pass – I do not get on!

    Sorry for my bad english!
    Please write understandable, because I must to laboriously translate everything.   🙂

    Bye for now and best regards,
    Mel

Viewing 1 replies (of 1 total)
Replies
  • Alok Maheshwari
    Spectator
    Post count: 303
    Been thanked: 0 times
    #13094 |

    I am looking into this issues but can you please pm the login details to me as it will be easier to figure out the fixes.

Viewing 1 replies (of 1 total)
You must be logged in to reply to this topic.