Topic Resolution: Resolved
  • Creator
    Topic
  • #26901

    Nicole Amber
    Participant

    I recently updated my theme to Evolve+ 2.6.0 and the Widget Header 1 that I previously formatted is ‘stuck’ in the Bootstrap Slider (slide #5). It is no longer displaying underneath the Bootstrap Slider like it was before. How can I reinstate it to appear the way it did before the theme update?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #26916 |

    Please provide website URL.
    I need to look at it.

    Thank you.

    Nicole Amber
    Participant
    Post count: 41
    #26967 |

    http://www.casatihomecomfort.com

    The Header 1 widget is superimposed on slide #5 in the Bootstrap Slider

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2580
    #26972 |

    comming soon page, how do we check it? :/

    Nicole Amber
    Participant
    Post count: 41
    #26975 |

    Okay, I have disabled “Coming Soon Page”; please check it now if you can.
    Thanks

    Nicole Amber
    Participant
    Post count: 41
    #26978 |
    This reply has been set as private.
    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #26987 |

    Hi,

    You can use this service to upload a screenshot and post the link here.
    http://prnt.sc/

    But we cannot help, if we cannot see your website.
    Because we need to see the source code.
    You should post your login access details in private reply.

    By the way, Please do not post reply in other users thread.
    This is causing confusion.
    https://theme4press.com/support/topic/theme4press-support-forums-rules-please-read/

    Thank you.

    Nicole Amber
    Participant
    Post count: 41
    #26989 |

    Hi Denzel,

    The Header 1 widget is now displaying properly on my Home page. Thank you for your help.

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #27012 |

    Hi,

    Please let use know how you resolve your issue.
    We would like to learn from it.

    Thank you.

    Nicole Amber
    Participant
    Post count: 41
    #27028 |

    Hi Denzel,

    I’m not really sure how I fixed it.
    These are the steps I took that led Header 1 to appear again on my Home Page and for the Bootstrap Slider to work properly (including the return of the arrows (< >) in each slide:

    – Appearance > Theme Options > Header > Menu
    – Choose menu item hover effect: Smooth

    – Appearance > Theme Options > Bootstrap Slider > Slides > #5 (the one that I had the issue with)
    – Deleted the button code and re-entered it
    – Save Changes

    After I did the above, Header 1 worked as it did before.

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 3230
    #27055 |

    Thank you very much for these information!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Header 1 Widget no longer displaying on Home Page’ is closed to new replies.