• Creator
    Topic
  • #12739

    Doug Huynh
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Hi,

    When I use the Image Frame shortcode it all my content disappears, all I have is my header menu, everything below disappears even my footer.

    I am using WP ver 3.9.2 and Alora ver 2.5.0.

    I use have tried both the shortcode GUI and typing it in manually and get the same result.

    I have tried on a page with no other content and still it doesn’t work.

    Other shortcodes are ok.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
Replies
  • Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #12742 |

    are you entering it directly in the content area or using the T4P shortcode button to insert it?

    Doug Huynh
    Spectator
    Post count: 2
    Been thanked: 0 times
    #12744 |

    I tried both ways.

    Doug Huynh
    Spectator
    Post count: 2
    Been thanked: 0 times
    #12745 |

    I am finding it works with the evolve theme but not the alora theme

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #12752 |

    please provide the website URL with the issue.

    Antony Puncher
    Spectator
    Post count: 12
    Been thanked: 0 times
    #13683 |

    Sorry to jump in on someone else’s thread but I am also having this issue are you able to assist.

     

    Many Thanks

     

    Tony

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #13691 |

    please provide your website URL where you inserted the shortcode

    Antony Puncher
    Spectator
    Post count: 12
    Been thanked: 0 times
    #13692 |

    Hi Roman,

     

    Many thanks for getting back to me.

    I have just sent you the link via pm, many thanks

    Tony

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2543
    Been thanked: 29 times
    #13709 |

    problem solved

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
You must be logged in to reply to this topic.