• Creator
    Topic
  • #19730

    NIgelW
    Spectator
    Been thanked: 0 times

    Morning,
    plugin not working
    I have “updated” a couple of times, no success
    I have deleted and re-installed, no success
    Everything else seems ok.
    please advise

    Thank you
    Nigel

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
Replies
  • Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2845
    Been thanked: 91 times
    #19737 |

    Hi,

    Please kindly elaborate what you mean by plugin not working.
    You cannot install it?
    or, You click on the Theme4Press core plugin shortcode creator button and there is no pop up?
    or, You created and inserted a shortcode and it’s not working on front end?

    Please advise.

    Thanks!

    NIgelW
    Spectator
    Post count: 9
    Been thanked: 0 times
    #19844 |

    Morning,
    Thank you,
    in the Docs, in the “setting up the home page” there is a screen print which shows an Icon with the Number 4 as a short cut to the Plugin within the WP page edit feature.

    This Green ICON 4 is not present in the edit page/new page.

    I have since deleted the old Eolve Plus version and update to Evolve 2.0.1 via the zip file installation process via WP. This hasn’t changed the Icon 4 issue mentioned above (although other features have changed which is very good).

    Have checked the “theme4Press pluggin is installed and activated and no updates required.

    Please advise how to bring back the icon 4 in the edit page feature
    Thank you

    NIgelW
    Spectator
    Post count: 9
    Been thanked: 0 times
    #19845 |

    Morning,
    On another note I notice I cannot add new topics to the forum from my account, yet I have Paid my fees and 362 days left on my technical support,
    can you amend please
    Thank you

    Also, I can not save any changes I make to my theme now, in the customisation, is this related?
    Thank you

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2845
    Been thanked: 91 times
    #19850 |

    Hi,

    Please revert back your .htaccess modifications to original.
    Remove your modifications for any redirection.
    It could cause a lot of problems in your WordPress admin.

    As for why you cannot post new topics, Sorry, I do not have access to forum control, Please report to my employer via our contact form. https://theme4press.com/contact/

    Thanks!

    NIgelW
    Spectator
    Post count: 9
    Been thanked: 0 times
    #19851 |

    ok,
    Thank you Denzel

    Denzel Chia
    Moderator
    Post count: 2845
    Been thanked: 91 times
    #19853 |

    Hi,

    You are welcome to get back to me if you still experience any problems.

    Thanks!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic.